ÇANDEF, Olağan Genel Kurulu Yapıldı

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonumuzun olağan genel kurulu, 23 Şubat 2014 Pazar günü Üsküdar-Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde Çankırılıların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Kongrede İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu'na Zekeriya Açıkgöz’ün başkanlığındaki liste Çandef’in yeni döneminde iki yıl görev yapacak.

ÇANDEF, Olağan Genel Kurulu Yapıldı
ÇANDEF, Olağan Genel Kurulu Yapıldı

İSTANBUL ÇANKIRI DERNEKLER FEDERASYONU OLAĞAN GENEL KURULU BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ÇANDEF'DE HEDEF, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE DAHA BÜYÜK HEDEFLERE…..

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonumuzun olağan genel kurulu, 23 Şubat 2014 Pazar günü Üsküdar-Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde Çankırılıların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Kongrede  İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu'na  Zekeriya Açıkgöz’ün başkanlığındaki liste Çandef’in yeni döneminde iki yıl görev yapacak.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Divan Başkanlığını Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Eşref  Harmandar’ın, divan kurulu üyeliklerini  ise Hasan Sunar ile Hüseyin Alier’in yaptığı Genel Kurula yoğun bir katılım oldu. Genel kurula, CHP İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve Mahmut Tanal, 22. Dönem Çankırı Milletvekili – Prof.Dr. Hikmet Özdemir, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve yeni dönemde Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Türkmen, Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Genel Başkanı Hasan Ekşi, ilçe ve belde belediye başkanları, Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Taşkın, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri, Çandef eski Genel Başkan Yardımcıları Ömer Lütfi Özenç ve İsmail Suaydın, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yöneticileri, ilçe dernek birlikleri başkanları, köy dernek başkanları, işadamları, kamu kurum ve kuruluşları mensupları ile çok sayıda Çankırılı’nın katıldığı toplantıya yoğun ilgi oldu.

Görev yaptığı dönem içerisinde çalışma arkadaşlarıyla uyumlu ve başarılı bir hizmet sergileyen Genel Başkanımız Zekeriya Açıkgöz yaptığı konuşmada: “Salonun manzarasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, genel kurulların bir yenilenme, kendini, faaliyetlerini paylaşma ortamları olduğunu, bu günlere kolay gelinmediğini, kurulduğu günden itibaren günümüze kadar Federasyona hizmet eden hemşehrilerimize teşekkür etti. Başta eski Genel Başkanımız merhum Vahap Yartaş olmak üzere  ahirete irtihal eden Çankırılı hemşehrilerimize rahmet ve hayır duası temennisinde bulundu.

    Yerel seçim atmosferine girildiği bu dönemde sivil toplum kuruluşlarının öneminin çok daha fazla artmaya başladığını, örgütlü yapıların siyasi partiler ve adaylar tarafından çok daha fazla dikkate alındığını, belediye meclis üyesi adayı olan kardeşlerimize başarılar dilediğini ve çok daha fazla hemşehrimizin gönüllerinden geçen partilere üye olarak siyasetin içinde yer almalarını, oralarda yapacakları çalışmaların-hizmetlerin kendilerini belediye meclis üyesi ve hatta belediye başkanlığına taşıyacağını söyledi.
Yeni dönemde de Çankırılıların birlik ve beraberlik içinde çok güzel işlere imza atacağını, federasyon yönetimi olarak ilk hedeflerinin Federasyonu kurumsallaştırmak olacağını, kişilerin özel desteklerine ihtiyaç duymadan kendi ayakları üzerinde durabilecek bir sivil toplum kuruluşu olması için var güçleri ile çalışacaklarını” söyledi. Halen Federasyona 88 derneğin üye olduğunu, ancak İstanbul’daki 131 dernekten henüz üye olmayanların da çok kısa sürede Federasyona üyeliklerinin gerçekleştirilmesi için yoğun gayret göstereceklerini, Çankırı adını taşıyan hiçbir derneğin Federasyona üye olmama, olamama gibi bir lüksünün-düşüncesinin olamayacağını, üye olacak derneklere Federasyon olarak güç vereceklerini ve Federasyona bu derneklerin de katılmasıyla daha da güçleneceğini söyleyen Genel Başkan Açıkgöz; “Mahkeme kadıya mülk değil”, vakıfcılık, dernekçilik gönül işi, nöbet değişimi olması şarttı. Yönetim kurulu ve diğer organlarda oldukça fazla değişiklik yapıldığını ve yeni arkadaşlarla güclerine güç kattıklarını, listeyi oluştururken temsilde adaleti sağlamaya çalıştıklarını ve Çankırı’nın tüm ilçelerinin nüfus yapısı, Federasyona üye dernek sayısı ve delege sayısı dikkate aldıklarını” ifade etti.
Yeni dönemde Federasyon genel merkezi olarak kullanılacak olan tarihi mekanın restorasyon çalışmalarının tamamlanmasına müteakip müteakip Eylül ayı içinde yeni genel merkezine taşınacağını, bu mekanda Çankırılı hemşehrilerimize çok daha etkin ve verimli hizmet verme imkanı bulacaklarını, kadınlara, çocuklara, aileleye, derneklere yönelik seri programlar, konferanslar düzenleneceğini” söyledi. Ayrıca Çankırı’nın öz değeri olan Yaren kültürünün aslına uygun olarak yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için Yaren Akademisi kuracaklarını, burada konusunda uzman kişiler tarafından ilçe ve köy derneklerimizin yaren ekiplerine ve ilgililere eğitim verileceğini ifade etti.
    Genel Kurulda söz alan İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve Mahmut Tanal, 22. Dönem Çankırı Milletveki Prof.Dr. Hikmet Özdemir ile Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Türkmen  de yaptıkları konuşmalarda “ sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, salondaki kalabalık ve coşkulu ortamdan çok etkilendiklerini belirterek bu birlik ve beraberlik manzarasının artarak devam etmesi temennisinde” bulundular.

 Genel kurula telgraf gönderen başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Bakanı İdris Güllüce, Avrupa Birliği (Eski) Bakanı Egemen Bağış, TBMM Başkan Vekili Meral Akşener ile Çankırı Milletvekilleri  Av. İdris Şahin ve Hüseyin FİLİZ, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri  Hüseyin Bürge, Ünal Kacır, Metin Külünk,  MHP İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Torlak, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Dr.Nurettin Akman, Fatih, Bağcılar, Esenler, Pendik, Kartal Maltepe, Ümraniye, Sultangazi, Beylikdüzü, Sancaktepe Belediye Başkanlarının telgrafları ve kutlama mesajları okundu.

Daha sonra ÇANDEF’in iki yıllık faaliyet raporu sinevizyon eşliğinde katılımcılara sunuldu.  Denetleme kurulunun raporunun okunması ve oylanmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste olarak girilen seçimde genel kurula katılan delegelerin bir oy hariç tamamının oyunu alan ÇANDEF Genel Başkanımız Zekeriya Açıkgöz tarafından sunulan liste seçildi. Daha sonra kürsüden delegelere ve tüm katılımcılara  hitap eden Zekeriya Açıkgöz, kendisine ve yönetim kuruluna gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ederek, yeni döneme Çankırı adına çalışmak için ille de yönetimde olmaya gerek olmadığını arzu eden herkesle işbirliği içinde Çankırı’nın layık olduğu yere gelmesi için canla başla çalışacaklarını” ifade etti. Divan Başkanı Eşref Harmandar’ın genel kurulu kapatmasından sonra Federasyon yönetimi tarafından verilen kokteylle sona erdi.
Çandef Genel Başkanımız Zekeriya Açıkgöz’ün başkanlığında oluşan ve oylamaya katılan delegasyonun biri hariç tamamının oyunu alan yeni kurulu şöyle oluştu:


 

ÇANDEF YÖNETİM LİSTESİ  - 23 ŞUBAT 2014

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

S.NO

ADI SOYADI

İLÇESİ

MESLEĞİ VE SİVİL TOPLUM GÖREVİ.

1

ZEKERİYA AÇIKGÖZ

ILGAZ

KAMU YÖNETİCİSİ - MÜFETTİŞ

2

HAYATİ ODABAŞI

ILGAZ

ÖZEL HASTANE YÖNETİCİSİ-KOORDİNATÖR

3

İSMAİL KILIÇASLAN

KORGUN

SENDİKACI  - KORGUN DERNEKLER BİRLİĞİ BŞK.

4

MEHMET ALTINTOP

ILGAZ

İŞADAMI - ILGAZ DERNEKLER BİRLİĞİ BŞK.

5

EROL TEPEBAŞI

ÇERKEŞ

İŞADAMI   - ÇERKEŞ DERNEKLER BİRLİĞİ BŞK.

6

MEHMET GÜNEŞ

ORTA

İŞADAMI  -  ORTA DERNEKLER BİRLİĞİ BŞK.

7

ERSOY KAŞAK

ATKARACALAR

MOBİLYACI  -  ATKARACALAR DERNEKLER BİRL.BŞK.

8

ARİF ÖZTÜRK

KURŞUNLU

İŞADAMI - MİMAR  -  MÜTEAHHİT

9

YÜKSEL ÇELİK

BAYRAMÖREN

KAMU YÖNETİCİSİ - SANCAKTEPE BLD.  MÜDÜR

10

MUSTAFA ÇEŞTAN

ILGAZ

İŞADAMI  -  BELEDİYE MECLİS ÜYESİ

11

KAMİL AVCI

BAYRAMÖREN

YÖNETİCİ  -  SİNEMA-FİLM PRODÜKSÜYON

12

MEHMET SARIHAN

KURŞUNLU

İŞADAMI   - ELEKTRİK MÜHENDİSİ  - MÜTEAHHİT

13

SUZAN DAĞLAR CİVAN

ÇANKIRI

ÖZEL HASTANE YÖNETİCİSİ - SİYASETÇİ

14

SAMET ÖZDEMİR

ÇERKEŞ

İŞADAMI   -  ÇAKMAK KÖYÜ DERNEK BŞK.

15

MURAT BAYDAR

ÇERKEŞ

SERBEST AVUKAT  -  BAYDAR HUKUK BÜROSU

16

OSMAN ÜNAL

KORGUN

İŞADAMI  -  BOSH YETKİLİ SERVİSİ

17

SELAMİ KAPLAN

ORTA

İŞADAMI   -  TOPTAN KURUYEMİŞ TİCARETİ

18

AHMET ÖZDEMİR

KORGUN

İŞADAMI - İNŞAAT MÜHENDİSİ  -  MÜTEAHHİT

19

MUSTAFA HALİLOĞLU

ŞABANÖZÜ

GAZETECİ - ÖZEL SEKTÖR DANIŞMANI

20

HÜSEYİN PİLAVCI

BAYRAMÖREN

İŞADAMI  -  OTOBÜS-MİNİBÜS SERVİS İŞLT.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

S.NO

ADI SOYADI

İLÇESİ

MESLEĞİ VE SİVİL TOPLUM GÖREVİ.

1

ARİF ŞENGÜL

ILGAZ

İŞADAMI  -  YEŞİLILGAZ SPOR KULÜBÜ BŞK.

2

AHMET LAFCI

KORGUN

İŞADAMI   - MÜTEAHHİT

3

SALİH GÜNDOĞDU

ORTA

İŞADAMI  -  MÜTEAHHİT

4

MUSTAFA ÖZGÜN

BAYRAMÖREN

MAKİNA YEDEK PARÇA İMALATÇISI

5

EROL ÇINAR

KIZILIRMAK

ESNAF  -  SU SERVİSİ İŞLETMECİSİ

6

RAMAZAN KASIM

KURŞUNLU

GÜMRÜKÇÜ  -  KÖPRÜLÜ KÖYÜ DERNEK BŞK.

7

MEHMET KARADERE

BAYRAMÖREN

EMEKLİ POLİS MEMURU – GÜVENLİK ŞİRKETİ MÜDÜRÜ

8

NURETTİN YARTAŞI

ATKARACALAR

ESNAF  -  DEMİR TİCARETİ

9

ŞABAN ÇİÇEK

KORGUN

İŞADAMI   - SOĞUTMA SİSTEMLERİ YETKİLİ SERVİSİ

10

AHMET ÇİLTAŞ

ÇERKEŞ

MALİ MÜŞAVİR  -  AVŞAR KÖYÜ DERNEK BAŞKANI

11

HÜSEYİN KOCA

ORTA

ESNAF - REKLAMCI

12

OSMAN AKKAYA

ILGAZ

İŞADAMI - ÇUVAL SANAYİİ

13

AYDIN YILMAZ

ILGAZ

HIRDAVATÇI

14

ASUMAN DİNÇER

KURŞUNLU

SİGORTA ACENTASI

15

METİN KABAKÇI

ÇANKIRI-MRK.

TEKSTİLCİ - İŞVEREN

16

İSMAİL ALTUN

ORTA

ESNAF -   GIDA TOPTANCISI

17

ÖNDER TOZAN

ÇERKEŞ

OTOMOTİV YETLİSİ SERVİSİ YÖNETİCİSİ

18

YAŞAR ÇERİBAŞ

ILGAZ

MÜTEAHHİT 

19

MEHMET YILMAZ

KURŞUNLU

EĞİTİMCİ

20

İSMAİL AÇIKGÖZ

ELDİVAN

GAYRİMENKUL ALIM-SATIM

 

 

ÇANDEF 23.02.2014

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

S.NO

ADI SOYADI

İLÇESİ

MESLEĞİ VEYA SİVİL TOPLUM KURULUŞU

1

EROL BAYRAM

KORGUN

MALİ MÜŞAVİR

2

AZİZ YÜKSEL

KORGUN

SENDİKACI

3

HÜSEYİN ALİER

ILGAZ

EMEKLİ MEMUR

 

 

 

 

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

S.NO

ADI SOYADI

TELEFON

MESLEĞİ VEYA SİVİL TOPLUM KURULUŞU

1

İSMAİL KELEŞ

ILGAZ

EĞİTİM UZMANI

2

SABRİ ÇAKIR

ORTA

KAĞITHANE DERNEK BAŞKANI

3

CENK ÜNLÜ

ELDİVAN

BİLGİSAYAR-BAKIM ONARIM

 

 

 

 

MERKEZ DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER

S.NO

ADI SOYADI

TELEFON

E-MAİL

1

HAMDULLAH ALTINTOP

ILGAZ

İŞADAMI  

2

ALİ NADİR DÖNMEZ

KORGUN

AVUKAT - ÜNİVERSİTEDE ASİSTAN

3

MEHMET ERDOĞAN

BAYRAMÖREN

OTO GALERİCİ-SİYASETÇİ

 

 

 

 

MERKEZ DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER

S.NO

ADI SOYADI

TELEFON

E-MAİL

1

MÜSELLİM KOCA

ORTA

ESNAF

2

HARUN OFLAZ

ATKARACALAR

ESNAF

3

ADEM BAYRAM

ÇERKEŞ

KARGA KÖYÜ DERNEK BŞK.

 

 

 

 



 

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU  23.02.2014

S.NO

ADI SOYADI

İLÇESİ

MESLEĞİ VEYA GÖREVİ

1

PROF. DR. HİKMET ÖZDEMİR

KURŞUNLU

F. SULTAN MEHMET Ü. MÜTEVELLİ HEYET BŞK.

2

PROF.DR. NİHAT ERDOĞMUŞ

ORTA

İST. ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ DEKANI

3

EŞREF HARMANDAR

ORTA

İST. ÇANKIRI EĞT. KÜLTÜR VE YARD. VAKFI BŞK.

4

İLKER KARATAŞ

ATKARACALAR

ERLER TEKSTİL YÖNETİM KURULU BŞK.

5

SELAHATTİN DÜZBASAN

KURŞUNLU

ILGAZ İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI

6

İHSAN ÖZLEYEN

KORGUN

EMEKLİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI

7

HİDAYET KARACA

KORGUN

SAMANYOLU YAYIN GRUBU BAŞKANI

8

BARBOROS ÖZDEMİR

KORGUN

YAREN TV. YÖNETİM KURULU BAŞKANI

9

İSMAİL SUAYDIN

KORGUN

ÇANDEF ESKİ GENEL BAŞKANI

10

İSMAİL IŞIK

ATKARACALAR

ENER HOLDİNG YÖNETİM KURULU BŞK. YRD.

11

EKREM ASLAN

KURŞUNLU

VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜR YARDIMCISI

12

SAMİ SOYDAL

BAYRAMÖREN

MÜTEAHHİT - MUHTAR

13

ERDAL YILMAZ

KURŞUNLU

KAPSAN GRUP BAŞKANI

14

ŞÜKRÜ TOSUN

ILGAZ

MÜTEAHHİT

15

HASAN ALİ ER

ILGAZ

EMEKLİ MEMUR

16

ALİ ORDUHAN

KORGUN

ÇANKIRISPOR ASBAŞKANI

17

BİLAL ABANİK

ATKARACALAR

ABANİKLER OTOGAZ SİSTEMLERİ LTD.

18

HASAN SUNAR

ILGAZ

JEODİNAMİK YER BİLİMLERİ LTD.ŞTİ.

19

SEYFİ ALABAY

KIZILIRMAK

SİNEM TEKSTİL YÖNETİM KURULU BŞK.

20

MEHMET USTAOĞLU

ILGAZ

FATİH BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI

21

RECEP ELVAN

KORGUN

İŞADAMI - MUHTAR

22

SACİT DEMİR

ILGAZ

MAKİNA EKİPMANLARI İMALATÇISI

23

RECEP KARAOT

ÇERKEŞ

ULUS KAPAK LTD. ŞTİ.

24

ERKAN ÇAKALOĞLU

ILGAZ

ÖZGÜN TEKSTİL LTD. ŞTİ.

25

AHMET CEYLAN

KORGUN

DOĞALGAZ - SIHHİ TESİSAT MÜTEAHHİTİ

26

MUSTAFA DENİZ

ILGAZ

POLİPEN YÖNETİM KURULU BAŞKANI

27

EROL ÜNLÜ

KORGUN

MALİ MÜŞAVİR

28

TUFAN MAHMUTOĞLU

ILGAZ

MERMER OCAĞI İŞLETMECİSİ

29

METİN ALTAY

ÇERKEŞ

MÜTEAHHİT

30

ÖMER KANDEMİR

ORTA

AS-TON BETON ELEMANLARI LTD.

31

SÜLEYMAN OĞUZ

KURŞUNLU

AKDENİZ GÜVENLİK A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ

32

ENVER TAÇBAŞ

ÇERKEŞ

ASLAN TİCARET TRAFİK MÜŞAVİRLİĞİ

33

TURGAY BAŞYAYLA

ELDİVAN

SİMENA VE SES SANATÇISI

34

KADİR DEMİR

KURŞUNLU

ÜMRANİYE-MADENLER MAH. MUHTARI

35

ENGİN YILDIRIM

KIZILIRMAK

PENDİK ÇANKIRILILAR DERNEK BAŞKANI

36

FARUK İMAMOĞLU

ORTA

TUZLA ÇANKIRILILAR DERNEK BAŞKANI

37

MUSTAFA EKMEKÇİ

ILGAZ

EMEKLİ MEMUR

38

İSMAİL TAŞKIN

ORTA

İST. KURUYEMİŞÇİLER ODASI BAŞKANI

39

MAHMUT YEŞİL

ILGAZ

YEŞİL DERİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI

40

SİNAN AYRANCI

ORTA

DOĞALGAZ - SIHHİ TESİSAT MÜTEAHHİTİ

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER