ÇANDEF BÜLTEN EDİTÖR YAZISI

CANDEF BÜLTEN EDİTORÜ ÖZLEM ILGAZ ÖZDEMİROĞLU'NUN YAZISI

ÇANDEF BÜLTEN EDİTÖR YAZISI


BİZ BAŞARDIK …

“Bir hayalimiz vardı,
 hayallerimizin önünde duranların olmaması’’
Özlem Ilgaz…

Yıllarca aşılanan ‘’Birlik ve Beraberlik’’ bilinci gün geçtikçe daha sık kullanılmaya başlandı. Çeşitli kulvarlarda zikredilen bu iki kelime anlam bakımından çok büyük derinlik ifade etsede, bazı kesimler için sadece lafta kullanıldı.

Kurumsal İletişim Komisyonu olarak bizler, derin anlam ifade eden bu iki kelimeyi gerçek manada yaşamak ve yaşatmak adına, örf ve adetlerimizi, kültürümüzü ve hemşericilik bilincini memleketimizden uzak olan bütün hemşerilerimize,  yola çıktığımız anda verdiğimiz sözü ve üstlendiğimiz sorumluluğu yerine getirmenin gurur ve mutluluğunuz yaşıyoruz.  

Çankırı Dernekler Federasyonu’na ve Çankırı’ya özgü kültür, sanat ve edebiyat alanında kalıcı bir emek bırakmak adına 2011 Haziran ayında yayın hayatına başladığımız ÇANDEF BÜLTEN dergisinde birçok zengin içerik ile sizlerin karşısında olmayı hedefledik. Yoğun bir çalışma temposu sonrasında 3. sayımız ile karşınızdayız.

Ve evet hayallerimiz gerçeğe, gerçekler başarıya dönüştü ve bu başarı çorbasının içerisinde katkısı olan, bizler ile aynı yolda yürüyen, üzerimizdeki sorumluluğu paylaşan her bir bireye, gecesini gündüzüne katan, emeklerini alın teri ile harmanlayıp sunan Genel Başkanımız Ömer Lütfi ÖZENÇ’E, yürüdüğümüz bu yolda desteğini esirgemeyen Kurumsal İletişim Başkanımız Hayati ODABAŞI’NA sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve sadece bir istek;

Çankırı  ekonomi, kültürel  ve en önemlisi eğitim açısından geleceğini planlamaya çalışan bir il. Boş bir çerçeveyi doldurmak ve belirli hedeflere basamak olarak kullanılan bir durak değil! Bu bağlamda ciddi manada çalışacak, kurumsallığı aşılayacak ve hedeflere ulaşacak yöneticiler görmek en büyük dileğimizdir.

Son olarak;

İlkler özel, güzel ve bir o kadar da sancılı olur…
Güzelliği size, sancısı bize kalsın…

ÇANDEF BÜLTEN YAYIN EDİTÖRÜ

ÖZLEM ILGAZ ÖZDEMİROĞLU

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2012, 22:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109