Beykoz Çayırı Çankırı Türküleri’yle Renklendi

Beykoz’daki yöre derneklerinin Beykoz Çayır Festivali kapsamında kendi eğlence ve kültürlerini sergiledikleri Yöre Geceleri’nin ilk gününde Beykozlu Çankırılılar Derneği yer aldı.

Beykoz Çayırı Çankırı Türküleri’yle Renklendi
Tarihi Beykoz Çayırı’ndaki Yöre Geceleri’ne, AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Övünç, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, MHP İlçe Başkanı Ali Emanet, belediye başkan yardımcıları ve dernek başkanları iştirak ederek ilçe sakinlerini yalnız bırakmadı.

Sevilen radyo programcısı Afrikalı Ali ile Şakir Bozan’ın sunumunu yaptığı gecede Sami Yalçın, Çankırılı Şaban, Filiz Kılıç ve Harun Atmaca yöresel türküler seslendirdi. Erzurum bar ekibi de festivale katılanlar için keyifli bir gösteri sundu.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek gecede yaptığı konuşmada yurdun dört bir yanından yöresel zenginliklere ve kültürlere ev sahipliği yaptıklarını vurgulayarak Çayır Festivali’nde de bu zenginliklerin sahnelenecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 Çankırılılar Dernek Başkanı Mevlüt Karabacak  kendileri için böylesine güzel bir fırsat sunan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile festivalde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2012, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER