Belediye Çocuk Korosu Çalışmaları Başlıyor

Çankırı Belediyesi Çocuk Korosu, yeni dönem çalışmalarına başlıyor. Sekiz yılı geride bırakan koro, yeni dönemde yeni üyeleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Belediye Çocuk Korosu Çalışmaları Başlıyor
Belediye Çocuk Korosu Çalışmaları Başlıyor

Şarkı Söylemeyi Seven Çocuklar! Haydi, Belediye Çocuk Korosuna…

Çankırı Belediyesi Çocuk Korosu, yeni dönem çalışmalarına başlıyor. Sekiz yılı geride bırakan koro,  yeni dönemde yeni üyeleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Belediye Çocuk Korosu ekibi, 1 Kasım Cumartesi günü Belediye Meclis Salonu’nda Müzik Öğretmeni Cemal Özata yönetiminde ilk dersine başlayacak. Ders kapsamında ses eğitimi, ritm çalışmalarına katılacak koro üyeleri, aynı zamanda orkestra eşliğinde şarkı söylemeyi de öğrenek. Koroya katılan çocuklar, aldıkları eğitimi dönem sonu konserleri ve farklı etkinliklerde ailelerinin ve halkın beğenisine sunacak.

Çankırı’da yaşayan çocukları koro kültürü ile tanıştırmayı amaçladıklarını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Dinç,  çocukların farklı müzik ezgileri eşliğinde şarkı söylemeyi öğrenirken özgüven ve iletişimlerine de olumlu katkı sağladıklarını belirtti.  Başkan Dinç, yeni döneme hazırlanan Belediye Çocuk Korosu ile ilgili çağrıda bulunarak sesine güvenen ve şarkı söylemeyi seven çocukları koroda yer almaya davet etti.
 
Hafta sonları yapılacak koro çalışmaları için başvurular, 14 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar Beyaz Masa’dan yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER