Başkan Esen’den 10 Kasım Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Esen’den 10 Kasım Mesajı

Başkan Esen’den 10 Kasım Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı.  Başkan Esen mesajında şu ifadelere yer verdi. 
“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Şef Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünü büyük bir özlem, minnet, rahmet ve saygı ile anıyorum. 84 yılı bir vedalaşma ve ayrılık olarak görmek değil, Ata’mızın yaptığı devrimler ile daha da güçlenme, onun en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’ni daha da güçlendirme, ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş uygarlıklar arasında yerini almanın, sürdürülebilirliğin süreci olarak görmeliyiz. Beden ölür ama fikirler, hedefler, değerler ölmez. Kendi kendine yeten, üreten ve güçlü Türkiye ideası, Ata’mızı yaşatmanın en güzel yoludur. Bu anlamada; Türk milletinin ferdi olarak, herkesin kabul ettiği bir dünya liderine sahip olmanın haklı gururunu yüreğimde taşıyorum. 
Vazgeçmediği mücadelesi ve ileri görüşlülüğüyle, yaptığımız her hizmetimizde bizlere ilham kaynağı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, üreten belediyecilik anlayışımızın da başöğretmenidir. Buğdayımızda, yağımızda, yolumuzda, alt geçidimizde, modern tesis alanlarımızda, suyumuzda, köprümüzde, ıslahımızda, parkımızda, kent estetiğimizde, kısacası her alanımızda Atatürk’ün yaptığı gibi gelecek nesillere güçlü, müreffeh bir Türkiye bırakma gayretimiz vardır.
Bağımsız, hür, demokratik ve dünyada söz sahibi bir ülke hedefinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyor, Atamıza sevgilerimiz ve özlemlerimi sunuyorum.”

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109