Başkan Dinç’ten Öğrencilere Karne Mesajı

Belediye Başkanı İrfan Dinç, 2016- 2017 yılı yarıyıl karne sevinci yaşayan öğrenciler için mesaj yayımladı.

Başkan Dinç’ten Öğrencilere Karne Mesajı
 Başkan Dinç’ten Öğrencilere Karne Mesajı
Belediye Başkanı İrfan Dinç,  2016- 2017 yılı yarıyıl karne sevinci yaşayan öğrenciler için mesaj yayımladı. Başkan Dinç, mesajında öğrencileri tebrik ederek tüm eğitim ve öğretim süreçlerinde öğrencilere başarılar diledi. 

“Sevgili Öğrenciler;

Bu yılki eğitim ve öğretim sürecini yarıladınız ve dinlenmeyi hak ettiniz. Tüm öğrencilerimizin de güzel ve başarılı bir eğitim süreci geçirdiğine eminim.  Bu yarıyıl, vaktinizi iyi değerlendirmeniz ve ikinci döneme daha hazır olmanız için de iyi bir fırsat.

Çankırı’da yarıyıl tatilinizi güzel ve verimli geçirebileceğiniz birçok mekân ve etkinlik sizleri bekliyor. Kitap okuma alışkanlığınızı devam ettirmek için Tren Kütüphane ve Uçak Kütüphanemize gelebilir, farklı bir ortamda kitap okumanın keyfini yaşayabilirsiniz. Eğitim sürecinizi sizler için açtığımız Belediyemiz Fatih Sultan Mehmet Çocuk Kulübünde “Bir Tatil Eğlencesi” etkinliği altında sunulan bilim, zekâ, sanat ve oyun atölyeleri ile daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz. Yarıyıl tatilinizi dolu dolu geçirebileceğiniz birçok mekân ve imkân sunuyoruz sizlere.  

Değerli Velilerimiz;

Yavrularımızın eğitimleri için maddi ve manevi ciddi yatırımlar yaptığınızın farkındayız. Bu sürece yerel yönetim olarak bizler de her zaman imkânlarımızı zorlayarak destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bazı öğrencilerimizin getirdikleri karneler sizlerin beklentisini karşılamayabilir. Yine de yavrularınıza şefkat ve sevgi dolu gözler ile bakmayı ihmal etmeyin. Geleceğimiz, yarınlarımız, köklerimiz çocuklarımızın elini her koşulda sımsıkı tutacak ve her daim onların en büyük destekçisi olmaya hep birlikte devam edeceğiz.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER