15 Temmuz Ilgaz Küçükhacet Demokrasi Şehitleri Anma Tırmanışı

Ilgaz Küçükhacet Demokrasi Şehitleri Anma Tırmanışı 20 sporcunun katılımıyla 14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

15 Temmuz Ilgaz Küçükhacet Demokrasi Şehitleri Anma Tırmanışı
 15 Temmuz Ilgaz Küçükhacet Demokrasi Şehitleri Anma Tırmanışı

Ilgaz Küçükhacet Demokrasi Şehitleri Anma Tırmanışı 20 sporcunun katılımıyla 14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir

Çankırı Valiliği 15 Temmuz Etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sorumluluğunda yer alan Ilgaz Küçükhacet Demokrasi Şehitleri Anma Tırmanışı Çankırı Bölgesinden 11, Kastamonu Bölgesinden 7, Ankara ve Uşak Bölgesinden birer olmak üzere 20 sporcunun katılımıyla 14-15 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.


14 Temmuz Cumartesi günü Mülayim Yaylasında kamp yapan sporcular 15 Temmuz Pazar 06.00 da başladıkları tırmanışta şiddetli rüzgar ve soğuk havaya karşı 10.30 sularında 2546 m.lik zirveye ulaşmışlardır.


Zirve fotoğrafı çekimi ve Şehitlerimizin ruhuna okunan Fatiha sonrası dönüşe geçilmiş, 14.00 sularında tüm sporcular kamp alanına ulaşmışlardır.

Sporcularla katılım belgeleri takdim edilmiş ve kamp toplanarak etkinlik sonlandırılmıştır.


Etkinliğimizi programına alan ve destekleyen Sayın Valimiz başta olmak üzere Türkiye Dağcılık Federasyonu Çankırı ve Kastamonu İl Temsilciliklerine, Çankırı Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ve değerli Başkanına, katkıda bulunan ve emeği geçenlere teşekkür ediyor değişik bölgelerden katılan sporcuları tebrik ediyorum...

M.Kemal Karatatar/İl Kültür ve Turizm Müdürü&TDF İl Temsilcisi

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER