1074 Çankırıspor'un Yeni Başkanı Barbaros Özdemir

Barbaros Özdemir, Çankırı adına çok iyi şeyler yapmak için uğraşacağız bundan emin olabilirsiniz.

1074 Çankırıspor'un Yeni Başkanı Barbaros Özdemir
 1074 Çankırıspor'un Yeni Başkanı Barbaros Özdemir

Barbaros Özdemir, Çankırı adına çok iyi şeyler yapmak için uğraşacağız bundan emin olabilirsiniz.



Özdemir, "İnşallah ilerleyen günlerde çok farklı projelerle Çankırı adına çok iyi şeyler yapmak için uğraşacak bundan emin olabilirsiniz. Buraya gelirken sponsorumuzla geldik." dedi.

1074 Çankırıspor’un Yeni Başkanı Barbaros Özdemir oldu



Önceki Başkan Alattin Arslan Çankırıspor’daki Görevini Bıraktığını Basın Karşısında Açıkladı

Arslan, “İşlerimizin yoğunluğunun artacağından dolayı ben 2 yıllık 1074 Çankırıspor’daki görevimi bugün itibari ile bırakıyorum. Ama tabiî ki 1074 Çankırıspor’a olan sevdamız hiçbir zaman bitmeyecektir. Bizler destek olmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman nefsi bir müdahale içerisinde bulunmamıştım bundan sonra da bulunmayacağımı beyan ederek kulüp başkanlığını bırakıyorum. Ama 1074 Çankırıspor’un yönetiminin içerisinde bulunmaya devam edeceğim. Buradan bizlere 2 sene içerisinde destek olan herkese teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun. Bu bir sevda işidir, gönül işidir. Bizler aşırı derecede mücadele verdik bu anlamda.

Gerçekten de tarih yazdık ama yeterli değil üzerine koymamız lazım. Biz Çaykur Rize gibi bir süper lig takımını Türkiye kupasında burada ağırlayarakta Çankırı tarihinde ilk defa bir süper lig takımını Çankırı’da ağırlamış bulunmaktayız. Ondan öncesinde Sakarya’da ciddi güzel zevkli bir galibiyet alarak ta Türkiye kupasına katılma şansı elde etmiştik. Bunlar güzel mutluluklar. Bundan sonrası içinde inşallah biz mücadelemize devam edeceğiz.” Dedi.

Yeni Başkan Barbaros Özdemir’in Konuşması:

Özdemir, “Bundan önceki yönetime ve kuruluşundan beri birçok emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yakın zamanda şehitlerimiz oldu onlara Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz. Pandemi dönemindeyiz. Sağlık çalışanlarımıza tekrardan minnettar olduğumuzu belirtmek isterim. Şimdi gerçekten bir şehrin umudu var diye yola çıkmışlar yıllar önce. Bir şehrin umudu futbol takımı. O şehrin umudu için gönül veren birlik olan her türlü fedakarlığı ailesinden, evinden uzak olup maddi gereken bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan bir yönetim oldu bugüne kadar. İnşallah o arkadaşlarla beraber yeni yönetimde daha güçlü olacağımıza inanıyorum.

Çünkü futbol gerçekten çok farklı bir duygudur. Bunu gençliğimde çok yaşayan bir insanım aslında. Gerçekten futbolu verdiği heyecan bir şehre çok farklı şeyler katabilir. Bu 2 senede bu heyecanı geçen sene çok ciddi yaşandı. İnşallah bundan sonrada benimsediğim nokta şu ki bütün herkes el ele Çankırı’nın umudu olmaya çalışıyor. İnşallah ilerleyen günlerde çok farklı projelerle Çankırı adına çok iyi şeyler yapmak için uğraşacak bundan emin olabilirsiniz. Buraya gelirken sponsorumuzla geldik. İstanbul Çankırı Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can’ın sahibi olduğu Carmed İlaç ilk sponsorumuz oldu. Biz inşallah hep birlikte inandığımız şeylere imza atarız diye düşünüyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun şimdiden.” İfadelerini kullanatak konuşmasını sonlandırdı.

Kulüp Başkanı Barbaros Özdemir ve Başkan vekili Hakan Dereli'nin katıldığı imza töreninde geçtiğimiz sezon takımın teknik sorumlusu olan, Harun Aydoslu hoca ile bu sezonda anlaşmaya vardılar.

Antrenör Harun Aydoslu’nun Konuşması:

Aydoslu, “Bir sene önce geldiğimde ne söylediysem hepsinin arkasındayım. O heyecanı şuanda da hissediyorum. Gerçekten Çankırı ili Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) olmayacak bir il takımı. İnşallah en kısa zamanda yeni yönetimle yeni başkanımızla hızlandırılmış bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız.

Çankırı ilini layık olduğu futbol takımına ulaştıracağız. Malum dünyada ve ülkemizde korona virüs illeti bizleri işlerimizden uzaklaştırdı. En iyi yaptığımız işte bulunmanın başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben önce Alaattin başkanıma geçen seneden yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Çünkü şuanda burada olmamın da sebebi belki onlar. Çünkü hikayesi olan bir kulüp Çankırı takımı anladığım kadarıyla sıfırdan kurulmuş, tribünden gelmiş bir insanların takımına memleketine sahip çıkmasıyla fedakarlık yapmasıyla kurulmuş bir kulüp. Sözünün eri insanlar. Devamında Barbaros başkanımla tanıştım çok mutlu oldum. Söylemleri projeleri benimde antrenörlük misyonuma çok uygun olduğu için buradayız. İnşallah başkanımın da söylediği gibi ben yarı Çankırılıyım. Ben burayı kendi evim gibi görüyorum. İnanın belki antrenör ötesi bir fedakarlık yapmak zorunda olduğumu da tekrar etmek istiyorum. Belki bir teknik direktör futbol takımını hazırlar ama ben bu ile neler katabilirim, bu takımının gençlerine neler verebilirim onun gayreti içerisinde olacağız. Belki projelerimiz vardı pandeminden dolayı spor okulları, alt yapısı, üst yapısı kulüp yapısıyla büyüyen bir kulüp olma yolunda kendi bilgi ve birikimim neyse onu yönetim kuruluyla paylaşıp bu takımı en kısa zamanda en üstlere taşıma gayreti içerisinde olacağız bunu da tüm kamuoyuna kendi adıma verebiliyorum. Ben tekrar bu yeni oluşumun Çankırı iline hayırlar getirmesini diliyorum. Diyerek konuşmasını bitirdi.

www.haberci18.com İnternet medyası olarak, “1074 Çankırı Spor kulübü başkanı seçilen Barbaros Özdemir ve yönetim kurulunu tebrik eder, yapacakları hizmet yolculuğunda başarılar dileriz.”



İşte 1074 Çankırıspor Kulübü Yönetimi:

Barboros Özdemir Başkan
Hakan Dereli 2.ci Başkan
Cevat Yavuz As Başkan
Bahadır Akbaba As Başkan
Arif Dede As Başkan
Alaattin Arslan
Ömer Dede
Ethem Canpolat
Hüseyin Yazıcıoğlu
Atıf Koç
Ramazan Akpunar
Sabir Havan
Şenol Göktaş
Bayram Baş
Murat Çavuş
Erkan Efe
Yunus Emre Çelik
Emrah Kaymaz
Ali Bayır
İsa Altun
Bora Kanat
Hakan Yavuz
Rüstem Karadeniz
Ahmet Usta

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021, 20:34

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER