Sanal Borsa Oyunu ile Borsa Öğrenilebilir Mi?

Birçok kez borsanın öğrenilebilmesi konusunda yöntemlerden bahsettik. Bana kalırsa en iyisi de sanal borsa oyunlarıydı.

Sanal Borsa Oyunu ile Borsa Öğrenilebilir Mi?
Sanal Borsa Oyunu ile Borsa Öğrenilebilir Mi?

Birçok kez borsanın öğrenilebilmesi konusunda yöntemlerden bahsettik. Bana kalırsa en iyisi de sanal borsa oyunlarıydı. Borsa, ekonomiye ve biraz da finansal dünyaya ilgi duyanlar için oldukça keyifli bir yatırım aracıdır.

Borsayı en kolay öğrenebilen insanlarda zaten genellikle ekonomi ve finansa ilgi duyan kimselerdir. Bu sebeple borsayı gerçekten öğrenmek ve bir yatırım aracı olarak kullanmak istiyorsanız, bir an önce finans ve ekonomi haberlerini takip etmek zorundasınız. Tabii ki, şimdiye kadar bu iki kavramdan uzak duran yatırımcı adaylarını kastediyorum. Geçen günlerde yazarımız Eray, tam da benim belirttiğim noktaları dolaylı olarak işaret eden Borsadan nasıl para kazanılır? adlı bir yazı yazmıştı. Bu yazıda temel ve teknik analizden bahsetmiş ve borsada para kazanmanın yollarına vurgu yapmıştı. Dilerseniz yazının tam metnini verdiğim bağlantı üzerinden okuyabilirsiniz.

Geliştirilen sanal borsa oyunlarını incelediğimde özellikle bir kısmının tamamen gerçeğine yakın olduğunu görebiliyorum. Her ne kadar bir oyun olsa da pratik yapma konusunda oldukça etkili ve faydalı yapımlar mevcut. Çoğu zaman borsayı tam anlamıyla öğrenmeden paranızı riske atmamanız gerektiğini söylüyoruz. Sanal borsa oyunları, bu yatırım aracını öğrenebilmeniz açısından büyük bir avantaj sağlıyor. Eğer bana “Borsayı nasıl öğrenmeye başlayabilirim?” diye bir soru soracak olsanız muhtemelen tavsiyem herhangi bir sanal borsa oyunu olurdu.

ÜCRETSİZ SANAL BORSA OYNAMAK İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER