Kırgız Öğrencilerden Başkan Çelikbilek’e Ziyaret

Kırgız Öğrencilerden Başkan Çelikbilek’e Ziyaret

Kırgız Öğrencilerden Başkan Çelikbilek’e Ziyaret
Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin misafiri olarak ülkemizde bulunan Kırgızistan Heyeti, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i makamında ziyaret etti. Samimi ve keyifli bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı hediyeler de takdim edildi.

Ülkeler ve kentler arasında diyalogun pekiştirilmesine oldukça önem veren Belediyesi, yurt içi ve yurt dışından birçok heyeti sık sık ilçemizde ağırlayarak misafirperverliğin en güzel örneklerini sergiliyor. Türk Dünyası Belediyeler Birliği tarafından İstanbul’da konuk edilen 18 öğrenci ve 2 öğretmenden oluşan 20 kişilik Kırgız Heyeti’ni makamında ağırlayan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Ortak kültürel değerleri ve tarihi paylaştığımız kardeşlerimizi görmek bizlere her zaman mutluluk ve gurur veriyor.” dedi.

Türkiye’deki belediyecilik hizmetleri konusunda incelemeler yapan heyette bulunan öğrencilerle sohbet eden Başkan Yücel Çelikbilek, öğrencilere ilçemizde yürütülen çeşitli kültürel ve sosyal projelerden bahsetti. Öğrencilerin de sorularını yanıtlayan Başkan Çelikbilek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade ederek, kendilerine başarılar diledi.

Karşılıklı hediyelerin takdim edilmesinin ardından heyet, Beykoz Çayırı’nda devam eden festival alanını gezdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109