Beykoz’un Muhtarlık Binaları Yenileniyor

Beykoz’un Muhtarlık Binaları Yenileniyor

Beykoz’un Muhtarlık Binaları Yenileniyor
Beykozlular’a kullanışlı ve modern mekânlarda daha kaliteli hizmet sunabilmek için yeni hizmet binaları inşa eden Beykoz Belediyesi Ortaçeşme, Çubuklu, Rüzgârlıbahçe ve Yenimahalle’de yapımını tamamladığı muhtarlık binalarını yenileyerek hizmete sundu.

Beykoz Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı muhtarlık binalarının ilk açılışı Çubuklu Muhtarlığı’nda gerçekleşti. Beykozlulara bakımlı ve modern mekânlarda daha kaliteli hizmet sunabilmek için yeni hizmet binaları inşa ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, muhtarlıkların vatandaşlara ve muhtarlara  hayırlı olmasını diledi.

Kalıcı eserler kazandırılıyor

Çubuklu Muhtarlığı’nın ardından ise Ortaçeşme, Rüzgarlıbahçe ve Yenimahalle’ye kazandırılan muhtarlık hizmet binalarının açılışları gerçekleştirildi. Muhtarların daha sağlıklı hizmet vermeleri, vatandaşların ise daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alabilmeleri için yapılan yeni muhtarlık binalarıyla birlikte ilçeye kalıcı eserler bırakmak için çalıştıklarını belirten Başkan Çelikbilek şunları söyledi: “ Amacımız Beykoz’a yıllarca hizmet verebilecek eserler yapmaktır. Vatandaşlarımız daha nezih ortamda hizmet almasını istiyoruz. Peyderpey yaptığımız bu eserlerin açılışını yapacağız.”

Beykozlular hizmetin en iyisine layık

Beykozlular’ın hizmetin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Başkan Çelikbilek, “Beykoz’da hizmet seferberliği başlattık. İstanbul’un en geniş alanına sahibiz. Buna rağmen ilçenin her köşesine hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Belediyenin asli görevlerinin yanı sıra   vatandaşları ilgilendiren her alanda hizmet vermeye çalışıyoruz. Sağlık, eğitim, kültür, sanat gibi çeşitli alanlarda hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için çalışıyor, diğer kamu kurumlarına da yardımcı oluyoruz. Muhtarlık binaları da, vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için yapıldı. Bu hizmetleri tamamlamış olmaktan ve vatandaşlarımıza ulaştırmaktan da büyük mutluluk duyuyorum.” Dedi.

 Muhtarlardan ve vatandaşlardan teşekkür

Açılışın yapıldığı mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelikbilek’e muhtarların yanı sıra vatandaşlar da teşekkür etti. Muhtarlar, yeni binaların, çalışmalara büyük katkı ve kolaylık sağladıklarını da belirttiler.

 



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER