Beykoz Net Voleybol 3.Lige yükseldi

Beykoz Net Voleybol 3.Lige yükseldi

Beykoz Net Voleybol  3.Lige yükseldi
Sakarya’da düzenlenen 3.Lige yükselme maçlarında şampiyon olan Beykoz  Net Voleybol şampiyonluk kupasını Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ile Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in elinden aldılar.

Hidiv Kasrı’nda düzenlenen yemekli toplantıya Net Voleybol takımı tam katılım sağlarken, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç, İlçe Spor Müdürü Serkan Öcalmaz, Beykoz Amatör Spor Kulübü Başkanı Asım Özdemir de katıldı.
Şampiyonluk kutlamak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Asım Özdemir, sporun gönül ve sevgi işi olduğunu belirterek Net Voleybol’u kutladı.

Beykoz Kaymakamı ve Belediye Başkanı’na, takıma destek olmalarında dolayı teşekkür eden Net Voleybol Kulübü Başkanı Oğuz İnce, 3.Ligde Beykoz Net Voleybol’un önümüzdeki sezonlarda daha da üst liglerde mücadele edeceğini belirtti.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ise tüm oyuncuları tebrik ederek, “Sakarya’daki final maçında müthiş bir oyun sergilediler. İnanıyorum ki, aynı başarıyı önümüzdeki sezonda da gösterecektir” dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de takımı kutlayarak şunları söyledi: “Beykoz’da faaliyet gösteren 19 amatör spor kulübün her yıl malzeme desteği sağlıyoruz. Spor sahası yenileme çalışmalarımız ile amatör kulüplere ait sahaları da yenileyerek gençlerimizin olanaklarını iyileştiriyoruz. Yaz ve kış spor okullarında binlerce çocuğumuz; kürek, taekwondo, futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton, masa tenisi, santranç, kick box, karete, boks, stepe-aerobik, plates ve halk oyunlarında eğitim görüyor. Şahin Köktürk spor salonunda kapalı tenis kortunu hizmete açtık. Dereceye giren sporcularımızı çeşitli hediyelerle ödüllendiriyoruz. Her yıl 6 Mayıs’ta halk koşusu düzenleyerek tüm Beykozlular’ı spor ortak paydasında buluşturuyor, birlik beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiriyoruz. Sayın Kaymakamımız Aydın Ergün Bey ile birlikte Paşabahçe stadının zemini yeniledik. İnşallah 2012 Spor Başkenti İstanbul’un merkezinin Beykoz olması için çalışıyoruz.”

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109