Beykoz Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Beykoz Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Beykoz Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Beykoz Belediyesi araç filosunu güçlendirdi   Beykoz Belediyesi, ilçeye ve ilçe sakinlerine daha kaliteli, daha hızlı ve daha etkin hizmet verebilmesi için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Yeniden düzenlenen meydanda araçların tanıtım töreni düzenlendi. Araçların Fen işleri ve çeşitli altyapı projelerinin uygulanmasında kullanılacağını belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “5 kamyon, 1 mikser, tam donanımlı hasta nakil ambulansı ve iki binek araç daha araç filomuza ekledik. Bunlarla ilçe genelinde daha etkili ve daha hızlı hizmet vereceğiz. İlçemizin dört bir köşesinde devam eden projelerimizin yürütülmesinde önemli katkısı olacaktır.” Dedi.

Protokol konuşmalarının ardından, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Tayfun Atılır, Cumhuriyet Başsavcısı Nuh Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Enver Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejat Yayla, AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile araçların kurdeleleri kesildi ve   araçlar hakkında teknik bilgi verilerek hizmete sunuldu

ATAŞEHİR WEB

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER