40.yıllarını sahnede kutladılar

40.yıllarını sahnede kutladılar

40.yıllarını sahnede kutladılar
Şefliğini Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan’ın yaptığı Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu, Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde Bahar Konseri verdi.

Beykoz Musiki Korosu, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bahar Konseri’nde en seçkin şarkı ve türkülerle gönülleri mest etti.
Türk Sanat Müziği’nin sevilen şarkılarına yer verilen programın ilk bölümünde solistler “Sevgi Dolu Şu Gönlüm”, “Bu Ne Sevgi Ah Bu Ne Izdırap”, “Adını Anmayacağım” ve “Böyle Ayrılık Olmaz” gibi eserleri okudu.
 Anadolu’nun dört bir köşesinden türkülerin seslendirildiği ikinci bölümde ise beraber ve solo olarak hareketli Balkan türküleri seslendirildi. İlçe sakinleri konser boyunca şarkı ve türkülere eşlik etti.

40.yılını sahnede kutladılar

Koroda yer alan Nurten-Yaşar Yaşayan Çifti de, müzikte 25.yıldönümünü, evliliklerinin ise 40.yıldönümünü sahnede kutladılar.
Türk Hava Yolları’ndan emekli olan 69 yaşındaki Yaşar Yaşayan aynı zamanda eski basketbolcu. Yıllarca İTÜ, PTT ve Kurtuluş gibi spor kulüplerinde basketbol oynamış.

Eşi Nurten Yaşayan ise yıllarca okullarda ve halk eğitim merkezlerinde gönüllü olarak görev almış.
“Sevgi Dolu Şu Gönlümü” şarkısını okuyan Nurten ve Yaşar Yaşayan çifti seyircilerden büyük alkış aldı.
Bahar Konseri'nde 8 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla programın sunucusu Cihat Demir tarafından tüm annelere ithafen şiirler okundu ve annelerin günleri kutlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER