Samet’in Bisiklet Hayali Gerçek Oldu

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e mail ile ulaşan ve kendisinden bisiklet isteyen Samet Turan’ın dileği gerçek oldu.

Samet’in Bisiklet Hayali Gerçek Oldu

Küçük Samet’in isteğini dikkate alan Başkan Çelikbilek Samet’in hediyesini bizzat kendisi götürdü.

Çiğdem İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi olan 12 yaşındaki Samet Turan Başkan Çelikbilek’i bisikletle birlikte karşısında görünce çok şaşırdı.

Bisikletini alınca çok mutlu olan Samet: “Beykoz Belediyesi’nin web sitesini yakından takip ediyorum. Yaz aylarında canım çok sıkılıyordu. Orada başkanımıza ayrılan bölümü görünce kendisine isteğimi bildirdim. Bisikletin alınacağını aslında hiç beklemiyordum. Başkanımız buraya kadar zahmet edip gelmiş, çok mutlu oldum. Güzel hediyesi için çok teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Samet’in mailini çok samimi bulduğunu ifade eden Başkan Çelikbilek ise zaman zaman başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini hatırlatarak: “Kendisinin maili bize 10 Temmuz’da ulaştı, 26 Temmuz’da da bisikletini hediye ettik,  öğrendiğim kadarıyla başarılı bir öğrenci.  Yavrumuza tatil hediyesi olsun ve güle güle kullansın”  dedi. 

Samet’in mail gönderdiğinden habersiz olduklarını söyleyen Anne Nokta Turan ve Baba Abdullah Turan da evlerine kadar gelen Başkan Çelikbilek’e memnuniyetlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2012, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER