Ramazan’da İyilikler TODEM’le Çoğalıyor, Muhtaçların Yüzü Gülüyor

Ramazan tüm güzelliğiyle Beykoz’da sürerken Beykoz Toplumsal Destek Merkezi (TODEM) de ihtiyaç sahibi ailelerin giysi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hummalı bir çalışma yürütüyor.

Ramazan’da İyilikler TODEM’le Çoğalıyor, Muhtaçların Yüzü Gülüyor
Beykoz’da  sosyal yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarının toplumun tüm kesimlerine yaygınlaşması amacıyla kurulan TODEM, Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte muhtaç ailelerin, yaşlı ve kimsesizlerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına hız verdi. 

Beykozluların iyilikte dayanışmasına öncülük eden TODEM, ilçe sakinlerinin birinci el ve giyilebilir durumdaki ikinci el giysi bağışlarını yine ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Merkeze bağışlanan giysiler öncelikle yıkanıp ütülenerek bedenlerine göre tasnif ediliyor ve ardından raflardaki yerlerini alıyor.

Beykoz Belediyesi’ne bağlı Sosyal Masa Birimi tarafından merkeze yönlendirilen aileler A’dan Z’ye tüm giysi ihtiyaçlarını buradan karşılayabiliyor. Merkez’e gelen ihtiyaç sahipleri pantolondan, gömleğe, ayakkabıdan terliğe kendi beğenileri doğrultusunda giyinebiliyor.

İlçe sakinleri TODEM aracılığıyla paylaşma ve dayanışmanın mutluluğunu yaşarken muhtaç kimselerin ihtiyaçları da bu gönüllü dayanışmayla karşılanmış oluyor.

Merkezde, evlilik hazırlığı yapan çiftler için gelinlik ve nişanlıklar da bulunuyor. 

Hayırsever vatandaşların adak ve kurban etleri de yine merkez aracılığıyla muhtaç kimselere ulaştırılıyor.
TODEM bugüne kadar ilçede 295 aile ve 337 çocuğa ulaştı. 

Bayram sevincine iyiliklerinizle ortak olmak istiyorsanız giysi bağışlarınızı TODEM aracılığıyla paylaşabilirsiniz. 

Adres: Tokatköy Mahallesi Sultanaziz Cad.  No:111/A BEYKOZ 
Tel: 0 216 323 44 20

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2012, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER