Kızılay Beykoz’dan Suriyeli ailelere yardım

İç savaş ve şiddet ortamı yüzünden evlerini terk etmek zorunda Suriyeli ailelere bir kucakta Kızılay Beykoz Şubesi açtı.

Kızılay Beykoz’dan Suriyeli ailelere  yardım
 Kızılay Beykoz’dan Suriyeli ailelere  yardım

İç savaş ve şiddet ortamı yüzünden evlerini terk etmek zorunda Suriyeli ailelere bir kucakta Kızılay Beykoz Şubesi açtı.

Kızılay Beykoz Şubesi, Beykoz’da yaşayan Suriyelilerin barınma, beslenme, eğitim ve beyaz eşya gibi temel insani ihtiyaçları karşılamak üzere harekete geçti. Soğuksu İmamı Mustafa Çatal’ın yaptığı tespitler doğrultusunda harekete geçen Kızılay Beykoz yönetimi ihtiyaç sahibi ailelere gereken yardımı yaptı.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, İlçe Sağlık Müdürü Çiğdem Gökçe, Kızılay Beykoz Şube Başkanı Çiğdem Özkan, yönetim kurulu üyeleri Tahir Akar, İdis Kurt ve Necati Ak’ın yer aldığı yardım dağıtımında Suriyeli 40 çocuğun eğitim aldığı bir anaokulu da ziyaret edildi.

Daha önce Kızılay Genel Merkezi tarafından gönderilen bir tır dolusu battaniye, gıda kolisi, mutfak malzemesi, hijyen seti ve bebek bezini Beykoz'da yaşayan Suriyeli ailelere uaştıran Kızılay Beykoz Yönetimi bu kez de beyaz eşya eksiği olan aileleri sevindirdi.

Beykoz’da yaşayan Vestel Doğu Marmara Satış Müdürü Serhat Gedik’in katkıları ile giderleri Kızılay Beykoz Şubesi tarafından karşılanan Çamaşır Makinası ve Buzdolabı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Beyaz eşya haricinde kızılay kavurması ve giyim eşyası da dağıtılan programda ihtiyaç sahibi ailelere yakın zamanda kira yardımı konusunda da bir çalışma yapılacağı ifade edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER