Çubuklu ve Çiftlik Mahalleleri Sakinleri Başkan Çelikbilek İle Buluştu

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ‘Beykozlularla Sabah Buluşmaları’ programı kapsamında Perşembe günü Çubuklu Mahallesi Beşevler mevkii sakinleriyle, Cuma günü ise Çavuşbaşı Çiftlik Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi. Katılım yoğun olduğu buluşmalarda vatandaşların sorularına cevap verildi, çözüm önerileri dinlendi.

Çubuklu ve Çiftlik Mahalleleri Sakinleri Başkan Çelikbilek İle Buluştu

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, Meclis üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları ve muhtarların da hazır bulunduğu organizasyonlarda vatandaşların da yoğun katılımı vardı. Sabah namazlarının ardından gerçekleşen kahvaltı programlarında mahalle sakinleri Başkan Yücel Çelikbilek ile sohbet edip, ilçemizle ilgili merak ettikleri konuları sordular. 

Programlarda vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Yücel Çelikbilek ise, Beykoz Belediyesi’nin çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi vererek, yeni projelerini anlattı. Vatandaşlar Belediye Başkanı ile böyle toplantılarda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti belirttiler.

Başkan Çelikbilek toplantılarda vatandaşları özellikle depreme karşı uyarırken, bu konunun Türkiye’nin ve ilçenin en önemli sorunlarından biri olduğunu ifade etti. “Vatandaşlar her an hazırlıklı olmalı, kötü evler yapmamalı. Belediyenin depreme karşı yapacağı çalışmalara destek vermeli.” diyen Çelikbilek, sabah buluşmalarına katılan vatandaşlara teşekkür etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER