Beykoz’da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Heyecanı Başladı

Yeni eğitim ve öğretim yılı açılış heyecanı, tüm yurtta ve Beykoz’da ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. Ders yılı açılış töreni için Beykoz Hacı Numan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda Beykoz protokolü, eğitim camiası ve veliler bir araya geldi.

Beykoz’da Yeni Eğitim Öğretim Yılı Heyecanı Başladı
2011-2012 eğitim-öğretim yılı açılışı ve ilköğretim haftası Hacı Numan İlköğretim Okulu’nda yapılan törenle kutlandı. Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek öğretmenler ve velilerin katıldığı törende öğrenciler, yeni eğitim ve öğretim yılını okudukları şiirler ve konuşmalarla karşıladılar.

Törende bir konuşma yapan Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, yeni eğitim-öğretim yılının ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını dilediğini belirterek, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise eğitim başarısının artması için kurumların ortak hareket etmesi gerektiğini ifade ederek eğitim alanında önümüzdeki birkaç yılda önemli gelişmelerin yaşanacağını, belediye olarak da desteğin her zaman devam edeceğini söyledi.

Öğrencilerin şiirler okuyup, gösteriler sergilediği kutlamada bakanlık tarafından ücretsiz verilen kitapların dağıtımı yapıldı.

Konuşmaların ardından Beykoz Belediyesi’nin de oyun parkı ve çevre düzenlemesini tamamlayarak yapımına destek verdiği Hacı Numan İlköğretim Okulu Anasınıfının açılışı yapıldı.

Anasınıfının kapısında öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ve Başkan Yücel Çelikbilek minik öğrencilerle sohbet ederek onlara başarılı bir eğitim yılı diledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER