Beykoz Kurbankent’te Çadır Kuraları Çekildi

Beykoz Belediyesi tarafından kurulan, İstanbul’un en düzenli, en modern kurban satış ve kesim yeri Kurbankent’te hayvan satıcıları ile birlikte çadır kura çekimi yapıldı.

Beykoz  Kurbankent’te Çadır Kuraları Çekildi
Beykoz  Kurbankent’te Çadır Kuraları Çekildi

Beykoz Belediyesi tarafından kurulan, İstanbul’un en düzenli, en modern kurban satış ve kesim yeri Kurbankent’te hayvan satıcıları ile birlikte çadır kura çekimi yapıldı. 
Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç ve hayvan satıcılarının katıldığı kurada yapılan çekiliş sonrası çadırlar sahiplerini buldu.
16 dönümlük alanda, 165 çadırın yer aldığı Kurbankent, Türkiye standartlarının üzerinde bir merkez olarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. Her çadırın içerisinde çobanın yatabileceği bir ranzası, hayvanların beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri fiziksel donanımlar bulunuyor.



Hanefi Dilmaç: "Çalışmalarımız Sağlıklı ve Modern Kurban Hizmeti İçin" 
Beykoz’un adını ülke gündemine taşıyan Kurbankent’in bu yıl da kalitesinden ödün vermeyeceğini belirten Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç, “Çavuşbaşı’nda Kurbankent’teki tüm organizasyonlarını yaparak, bu yeri ilçe sakinlerinin hizmetine sunduk. Her yıl olduğu gibi bu yılda bir öncekinden daha düzenli ve hijyenik ortamlarda kurulan çadırlarımızda vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Burada önemli bir hizmet veriyoruz ve bunu hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Uluslararası kriterlere uygun, çok modern ve düzenli bir alanda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlediği düzenlemeler doğrultusunda, kriterleri yerine getiren satıcılarla çalışıyoruz. Kurbankent’in oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sizlere de hayırlı kazançlar diliyoruz” dedi.
Dilmaç’ın konuşmasının ardından yapılan kura çekimiyle hayvan sahipleri Kurbankent’teki çadırlarına yerleştirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER