Beykoz Belediyesi ve İŞKUR Protokolü İle 100 Kişi İstihdam Edilecek

Beykoz Belediyesi ile İŞ-KUR İstanbul İl Müdürlüğü arasında toplum yararına çalışma projesi kapsamında protokol imzalandı. Protokol kapsamında 100 kişilik üç aylık geçici personel alınacak.

Beykoz Belediyesi ve İŞKUR Protokolü İle 100 Kişi İstihdam Edilecek
Beykoz Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde  100 personelin üç ay süreyle çalışacağı protokol, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile İŞ-KUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun arasında imzalandı.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belediye bünyesinde kurulan İş Bulma biriminin son sekiz ayda 600 kişiyi çeşitli fabrika ve firmalara yönlendirerek iş sahibi yaptığını belirterek, “İŞ-KUR ile birlikte zaman zaman işbirliği yapıyoruz. 2011 yılı içinde imzaladığımız ikinci protokol. Daha önce de 100 kişi çalıştı. Yeni dönem Ekim-Kasım-Aralık ayını kapsıyor.” dedi.

İŞ-KUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun da, İstanbul’daki tüm belediyelerle ortak projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerle yaptığımız protokollerle bugüne kadar binlerce vatandaşımıza istihdam oluşturduk. Belediye başkanlarımız bu konuda çok duyarlı. Özellikle Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek’e teşekkür ederim. Her konuda yardımcı oluyor. Hükümetimiz ve Bakanlığımız bu yönde çok büyük çaba sarfediyor.”dedi.

Toplum yararına çalışma projesi kapsamında çalışmak isteyenlerin bizzat İŞ-KUR Kadıköy Şubesi’ne başvurmaları gerekiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER