Beykoz Belediyesi Darbe Girişimini Kınadı

Beykoz Belediye Meclisi, devletimize ve milletimize karşı yapılan kalkışma girişimini düzenlenen Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda kınadı.

Beykoz Belediyesi Darbe Girişimini Kınadı
 Beykoz Belediyesi Darbe Girişimini Kınadı 

Beykoz Belediye Meclisi, devletimize ve milletimize karşı yapılan kalkışma girişimini düzenlenen Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda kınadı
Toplantıda AK Parti ve CHP Grubu üyeleri tarafından yayınlanan ortak metinde; ülkemizin birliğine, beraberliğine, milletimizin varlığına ve bütünlüğüne karşı yapılan devleti ele geçirme girişiminin, kahraman halkımız ve meşru güvenlik güçleri tarafından engellendiği belirtildi.  
Beykoz Belediye Meclisi Darbe Girişimiyle İlgili Ortak Deklarasyonu:
Bizler Beykoz Belediyesi Meclisi çatısı altındaki Ak Parti ve CHP grupları meclis üyeleri olarak aziz milletimizin kendisine, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisine yönelik 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğünü hedef alan bu darbe girişimi, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak girmiştir. 
Aziz Milletimiz darbenin karşısında durmuş ve bu kanlı darbe girişimini engellemiştir. Türkiye Cumhuriyeti ve kurumlarını canı pahasına koruyan bu aziz millet her türlü övgü ve takdiri ziyadesiyle hak etmektedir.
O gece Türk Milletinin devletine ve milli iradeye verdiği destek tarih boyunca unutulmayacaktır. Dünya demokrasi tarihinin şanlı bir tablosu olarak kaydedilmiştir.
Herkes bilmelidir ki; bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli idareye ve devletimize karşı her türlü girişim, karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır. 
Türkiye Büyük Millet Meclisindeki tüm siyasi partilerimiz ve milletimiz gibi Beykoz Belediye Meclisi de, darbe girişimine ortak bir tavır ve ortak bir dille karşı durmaktadır. 
Bu ortak tavır milli irade ve milletimizi daha da güçlendirmiştir. 
Beykoz halkının temsilcisi olan bizler, tüm halkımız ve kurumlarımızla milli iradenin ve demokrasinin yanındayız. Milli iradeye hep birlikte sahip çıkıyoruz ve ebediyen de sahip çıkacağız. Türkiye’ de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını somut bir delili bu ortak bildiridir. Milletimiz müsterih olsun. 
Bu şanlı direniş sırasında milletimizin aziz fertlerinden pek çok vatandaşımız şehit olmuştur. Çok sayıda vatandaşımızda yaralanmıştır.
Darbeye direnirken şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109