Başkan Çelikbilek’ten Kanal 7 Medya Grubu’na nezaket ziyareti

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kanal 7, Haber7.com, Ülke Tv ve Radyo 7’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Çelikbilek’ten Kanal 7 Medya Grubu’na nezaket ziyareti
Başkan Çelikbilek’ten Kanal 7 Medya Grubu’na nezaket ziyareti

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kanal 7, Haber7.com, Ülke Tv ve Radyo 7’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Çelikbilek ilk olarak Haber7.com’u ziyaret etti. Haber Koordinatörü Osman Ateşli, haber ve ekonomi editörlerden Ömer Süt ve Kenan Biter ile biraraya geldiği kahvaltılı toplantıya Basın Danışmanı Abdurrahman Fidancı da eşlik etti.

Gündemi takip etmek amacıyla Haber 7.com’u sürekli okuduğunu ve takip ettiğini belirten Başkan Çelikbilek, beş yılda yapılan çalışmaların yanı sıra, Beykoz’un çehresini değiştirecek vizyon projelerini de paylaştı. Haber 7.Com Haber Koordinatörü Osman Ateşli de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Haber 7.com’un son on yılda internet dünyasında en hızlı büyüyen sitelerin başında geldiğini ve günlük tekil ziyaretçi sayısının 700 bini geçtiğini belirtti. Kendisinin de öğrencilik yıllarının Beykoz’da geçtiğini, bundan dolayı Beykoz’u yakından takip ettiğini söyleyen Ateşli, Başkan Çelikbilek’in sadece siyasette değil, sosyal ve sivil toplum kuruluşlarında da saygın bir kişilik olduğunu, yapılan çalışmaları ve özellikle 2B sorununun çözümü yönünde ciddi gayret gösterdiğini takip ettiklerini vurguladı.

Haber 7’nin ardından Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Kahraman ve Haber Dairesi’ni ziyaret eden Başkan Çelikbilek, burada da Haber Dairesi Başkanı Mehmet Yazıharman, yurt haberler müdürü Ahmet Gemici, Haber Müdürü Adnan Gayhan ve muhabirlerle bir süre sohbet etti. Başkan Çelikbilek, samimi ortamda geçen ziyaretin ardından Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Ülke tv haber koordinatörü Mustafa Güngör’le biraraya geldi.

Yoğun geçen ziyaret programı, Radyo 7 Genel Yayın Müdürü Ferman Karaçam’la yaptığı görüşmeyle sona erdi.

Başkan Çelikbilek, “Vatandaşımız fiyatları görünce kemençeyle sevincini gösterdi”

Ziyaretler kapsamında özellikle vatandaşların tapularına kavuşma sürecini anlatan Başkan Çelikbilek, “Hamdolsun Beykozluların önemli sorunlarının başında gelen mülkiyet, 2B konusunu vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayabilecek durumda sonlandırdık. 10 Şubat tarihi itibariyle tebligatlara başladık. Gördük ki, beklediklerinin de altında fiyatla karşılaşan vatandaşlarımız kemençe çalarak, horon oynayarak, halay çekerek sevincini gösteriyor. Çavuşbaşı’nda yaptığımız 2B bilgilendirme toplantısına 4 bini aşkın vatandaşımız katıldı. Orada da onların beklediği makul fiyatları açıkladık. Sevinçlerine ortak olduk. Bu süreçte bizlere destek olan başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili tüm bakanlarımıza, partimizin ilgili kurullarına, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Biz, 2009 seçimlerinde halkımıza söz vermiştik. Sizin mülkiyet sorununu biz çözeceğiz demiştik. Ve bugün, büyük uğraşlar sonucu, insanımızın durumuna, şartlarına uygun bir şekilde 2B sorununu çözdük. Her zaman şunu söyledik: Beykozlu Beykoz’da kalacak. İlçemiz ve insanımız için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109