Beşiktaş Genç Ankaragücü Karşısında Puan Kaybetti

Tarihinin en kötü günlerinde ayakta durmaya çalışan Ankaragücü'ne bir yardım eli de Beşiktaş'tan uzandı!

Beşiktaş Genç Ankaragücü Karşısında Puan Kaybetti
Siyah-Beyazlılar heyecansız, temposuz, pozisyonsuz bir 90 dakika çıkarınca Ankara’dan golsüz beraberlikle ayrıldı. Simao, Almeida, Edu gibi yıldızlar sahada mumla arandı. A2 takviyeli kadrosuyla iki haftada dört puan alan Başkentliler ise sezona adeta yeniden başladı.

Ankara mağduru

Şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, Gençlerbirliği’nden sonra Ankaragücü karşısında da puan kaybetti. Maç boyunca kayıpları oynayan Siyah-Beyazlılar; ligde misafir gözüyle bakılan Başkent temsilcisi önünde taraftarlarını
kahretti. Kartal’da tüm oyuncular tel tel dökülürken, A2 takviyeli Ankaragücü varını yoğunu ortaya koyup, istediğini almasını bildi.

Kaleye gidemedi

Önce ligin dibine demir atan Ankaragücü’nü tebrik etmek lazım. Taraftarı tribünde. A takımdan sadece 5 oyuncusunun bulunduğu, altyapı takviyeli ekip sahada. Güçleri ölçüsünde oynadılar. Bu yarıda Turgut ile de net pozisyon buldular. O da Cenk’e takıldı. Bu arada ilginç olan Simao ilk 11’e döndü, takımın ritmi bozuldu!

Son maçların flaş takımı, futbolun yükselen değeri olarak öne çıkan Beşiktaş ise bu yarıda kayıplardaydı. Koca takımın böylesine zayıf, eksik ve moralsiz ekip karşısında pozisyonu yok. Kaleye giden gollük şutu yok. Ernst dışında biraz da Veli çabaladı. Savunma çakılı kaldı. Sağda Mustafa, solda Simao takımı eksik oynattı. Fernandes kolay oyun yerine zoru seçip, çok top kaybetti. Almeida ileride yine etkisiz kaldı. İlk devre Kartal adına; koca bir ayıptı!..

Maçın ikinci yarısında da fazla değişen bir şey olmadı. Gol için daha fazla risk alan Beşiktaş pozisyon bulduysa da, beceriksizliğinin kurbanı oldu. Almeida, Edu, Fernandes kaçırdı. Oyuncu değişikliklerinde geç kalan Carvalhal da sonuca ortak oldu. Ankara’da bir puan ile yetinen Kartal, İstanbul’a mutsuz döndü.

Fanatik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER