Harlem Globetrotters Ülker Sports Arena’ya Geliyor.

1927 yılında kurulan ve o tarihten bu yana 130 farklı ülkede 20.000’den fazla gösteri maçı yapan, spor ve eğlence dünyasını bir araya getiren The Original Harlem Globetrotters, 20 Nisan Pazar günü saat 15:00’te Ülker Sports Arena’da olacak.

Harlem Globetrotters Ülker Sports Arena’ya Geliyor.
Harlem Globetrotters Ülker Sports Arena’ya Geliyor.

Dünyanın En Eğlenceli Basketbol Takımı Harlem Globetrotters Ülker Sports Arena’ya Geliyor.

1927 yılında kurulan ve o tarihten bu yana 130 farklı ülkede 20.000’den fazla gösteri maçı yapan, spor ve eğlence dünyasını bir araya getiren The Original Harlem Globetrotters, 20 Nisan  Pazar günü saat 15:00’te  Ülker Sports Arena’da olacak.

Bu muhteşem gösterinin öncesinde The Original Harlem Globetrotters’dan 2 oyuncu, Moose Weekes ve Flip White 16 Mart Pazar günü saat 15.00’de oynanacak Fenerbahçe Ülker- Banvit maçını seyretmek için Ülker Sports Arena’ya geliyor.

Oyuncular, maçın devre arasında Harlem Globetrotters’a özgü minik bir gösteri de yapacaklar.

Fenerbahçe Ülker – Banvit maçının ve tam bir aile eğlencesi olan The Original Harlem Globetrotters’ın biletleri biletix.com‘da satışta.

Fenerbahçe Ülker – Banvit maçına gelecek olan  The Original Harlem Globetrotters üyeleri:




MOOSE WEEKES
Forvet

Doğum tarihi: 7 Eylül 1984
Şehri: Lilburn, Georgia
Kolej: Middle Tennessee Devlet Üniversitesi ‘05

Moose Weekes,  The Original Harlem Globetrotters ile rüyasını yaşıyor. “Aşık olduğunuz bir işi yaparken, aynı zamanda da muhteşem zaman geçirebileceğiniz ve her gün insanların yüzlerine bir gülümseme kondurabildiğiniz başka bir meslek düşünemiyorum,” diyor Moose. Hayali, bekar bir ebeveyn olan ve aynı zamanda da basketbol oynayan annesinin, bu oyuna dair aşkını oğluna da aşılamasıyla başladı. Ülkedeki

en iyi lise oyuncularından biri olan Moose, henüz öğrenciyken oynadığı ve hemen arkasından gelen rakibini, son dakikada attığı sayıyla yenerek şampiyonluk yaşadığı takım olan AAU’yu halen mutlulukla anıyor. Moose, üniversite birinci sınıf öğrencisiyken bloklarıyla Blue Raiders’ın liderliğini yaptığı ve sekiz blok ile bir oyun içinde en fazla bloklanan şut rekorunu da kırdığı Middle Tennessee Devlet Üniversitesi’ne transfer oldu. Üniversitede sağlık ve egzersiz bilimi eğitimi aldı ve basketbol oynadığı günlerin ardından diğer sporcuları da çalıştırdı.
Moose’un oyun öncesi ritüelleri; esneme hareketleri yaparken bazı rap şarkılarını dinlemek, biraz Hindistan cevizi suyu içmek, arı poleni yemek.
Eğer bir araba olsaydı, off-road jeep olacağını söylüyor Moose, çünkü her şart altında çalışabildiğini ve sert, güvenilir ve sonuna kadar giden bir yapısı olduğunu da ekliyor.



FLIP WHITE
Gard

Doğum Tarihi: 9 Aralık 1985
Şehri: Summit, Illinois
Kolej: Moraine Valley CC (III.) ‘06

Flip White, basketbolun her daim hayatın bir parçası olduğu bir aileden geliyor. Oyunla tanıştırıldığında henüz 4 yaşındaydı ve büyük anne ve babaları onu The Original Harlem Globetrotters oyunlarını seyretmeye götürürlerdi. “İnsanları eğlendirmeyi, onların yüzlerine bir gülümseme kondurmayı çok seviyorum” diyor Flip. “ Bir Globetrotter olmak benim için her şey demek.”

Amerikan futbolu ve koşu da Flip’in ilgilendiği diğer sporlar. Büyürken, çok iyi bir profesyonel futbol kalecisi ve yüksek atlamacı olacağını düşünüyordu. Kolej liginde, 2005 yılında, bir smaca karşı defans yaparken kolunun potaya takılması Flip’in basketbol sahasında ne kadar yükseğe sıçradığı hakkında bir fikir verebilir. Camın etrafını çevreleyen kauçuk koruyucu gevşetti, ve ortaya çıkan cam Flip’in dirseğini kesti… Bu kaza sonucu aldığı yara ona 22 dikişe mal oldu…

Boyu yalnızca 1.80 m olmasına rağmen, Moraine Valley Toplum Koleji’ndeki kariyeri boyunca maç başı ortalama 11 ribaund almış– ve maç başına neredeyse 18 sayı yaparak hoplarda ve atletizmde de ne kadar iyi olduğunu kanıtladı.

Bir gün, Flip, mimarlığı denemeyi istediğini söylüyor. Aynı zamanda, çok iyi bir kişisel antrenör olabileceğini söyleyen Flip, iyi bir çalışma arkadaşı olduğunu düşünüyor. Aynı zamanda şarkı söylemeyi de çok seviyor.

Hobileri sorulduğunda, Flip, boş zamanlarının çoğunu ailesiyle geçirmeyi sevdiğini fakat bir gün yapmayı / denemeyi en çok istediği şeylerden birinin ise hava dalışı olduğunu söylüyor.

The Original Harlem Globetrotters’ın 20 Nisan’da Ülker Sports Arena’da yapacağı gösteriye geldiğinizde Flip’in yüksekten atlayarak yaptığı smaçları görebilirsiniz!

ATAŞEHİR, ÜLKER ARENAYA NASIL GİDERİM

Detaylı bilgi için;
www.ulkersportsarena.com
facebook/ulkersportsarena
twitter.com/UlkerSportArena


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER