Fenerbahçe Galatasaray Beko Basketbol Ligi Play-Off Final serisi 2. maçında karşılaşacak.

Galatasaray Fenerbahçe Basketbol Maçı 04.06.2014 - Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital, final serinini ikinci randevunda karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Galatasaray Beko Basketbol Ligi Play-Off Final serisi 2. maçında karşılaşacak.
Fenerbahçe Galatasaray Beko Basketbol Ligi Play-Off Final serisi 2. maçında karşılaşacak.

Galatasaray Fenerbahçe Basketbol Maçı 05.06.2014 - Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital, final serinini ikinci randevunda karşı karşıya gelecek.

Bugün saat 21:00'da başlayacak Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçının hangi kanalda canlı yayınlanacağı da belli oldu. Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı Lig TV 3'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı BG Ülker Spors Arena'da oynanacak. İşte Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı son detaylar...

Fenerbahçe Ülker Galatasaray Liv Hospital Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi 2. Maçı - Beko Basketbol Ligi play-off final serisi ikinci randevusunda Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital'ı ağırlayacak. Bugün saat 21'de oynanacak karşılaşmaya bir kez daha BG Ülker Sports Arena evsahipliği yapacak.

Galatasaray Fenerbahçe Basketbol Maçı 0.06.2014 - Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital, final serinini ikinci randevunda karşı karşıya gelecek. Bu sezon Galatasaray ile oynadığı 4 maçın 3'ünü kazanan Fenerbahçe'nin en skorer ismi 12.6 sayı ortalamasıyla oynayan Bojan Bogdanovic... Fenerbahçe, Galatasaray ile oynadığı son 16 iç saha maçında 15 galibiyet elde etti.

Serinin ilk maçında tutuk bir oyun ortaya koyan Carlos Arroyo, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray Liv Hospital'ın en skorer oyuncusu... Maç başına 12 sayı üreten yıldız oyuncunun yanı sıra Zoran Erceg de çift hanelerde ortalama yakalayan bir başka isim oldu. BG Dört maç kazanan takımın şampiyonluğa ulaşacağı seride Fenerbahçe Ülker'in 1-0 üstünlüğü bulunuyor. Sarı lacivertliler, serinin ilk maçında rakibini 89-70 mağlup etmişti.

Karşılaşmayı Recep Ankaralı, Rüştü Nuran, Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek. Serinin üçüncü ve dördüncü karşılaşması Galatasaray'ın evsahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

BİLET ALMAK İÇİN TIKLA

ÜLKER ARENAYA NASIL GİDERİM


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER