12 Dev Adam elendi

EuroBasket 2013 D grubunda Türkiye üçüncü maçında da Yunanistan'a yenilerek havlu attı.

12 Dev Adam elendi
12 Dev Adam elendi

EuroBasket 2013 D grubunda Türkiye üçüncü maçında da Yunanistan'a yenilerek havlu attı.

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda A Milli Takımımız, Yunanistan'a 84-61 yenilerek turnuvaya veda etti. Milliler, grupta oynadığı 3 maçta da mağlup oldu.

Oldukça çekişmeli başlayan karşılaşmanın ilk periyotunda A Milli Erkek Takımımız, hem hücumda hem de savunmada dikkatli bir görüntü çizmeye çalıştı. Özellikle pota altından sayılar bulmaya çalışan Ay - Yıldızlılarımız, Ömer Aşık ve Kerem Gönlüm"le skor üretmeyi başardı. Ancak Yunanistan bu bölümü 16-21 önde kapatan taraf oldu. İkinci çeyrekte de çekişme devam etti. Millilerimiz farkı bir ara 1'e kadar çekmeyi başarsa da rakibimiz çabuk toparlantı ve soyunma odasına 35-41'lik skorla gidildi.

İkinci devrenin ilk bölümünde Ersan İlyasova ile skor üreten A Milli Erkek Takımız, savunmada çok etkili olamadı. Özellikle Bourousis ve Papanikolaou ile sayılan bulan Yunanistan farkı daha da açtı ve son çeyreğe 49-64'lük skorla girdi. Final periyotunda farkın getirdiği rahatlıkla oynayan Yunanistan karşısında Ay - Yıldızlılarımız bir türlü farkı kapatamadı ve sahadan 61-84 mağlup ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2013, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER