İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul - Tuzla, Ataşehir, Üsküdar ve Kadıköy'ün bazı bölgelerinde 31 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul'da Elektrik Kesintisi
İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul - Tuzla, Ataşehir, Üsküdar ve Kadıköy'ün bazı bölgelerinde 31 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Tuzla'da 31 Mayıs Cuma günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Orhanlı Mahallesi, Turgut Özal, Atatürk, Cumhuriyet ve Fettanbaşaran caddeleri ve bağlı sokaklar, Fi-Yapı, Aydınlatma ve Okul Sokak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.

Ataşehir'de, 1 Haziran Cumartesi günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Barbaros Mahallesi, Kent Plus Uphill Court, Mimar Sinan Cami'de, 2 Haziran Pazar günü, Sokullu Sokak, Dora Yapı, TEB, Carrefour içi, Ant Yapı'da, 3 Haziran Pazartesi günü, Barbaros Mahallesi, Ağaoğlu My Wold ve Teknik Yapı'da kesinti yapılacak.

Üsküdar'da, 1 Haziran Cumartesi günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, Kısıklı Caddesi, İnci Siteleri, Dentistanbul, Türk Telekom, Honda Ayışığı, Oymacı ve Haluk Türksoy sokaklar, Başkent Üniversitesi Hastanesi, Carrefour Genel Müdürlüğü ve Altunizade Muhtarlık, 2 Haziran Pazar günü, Karacaahmet Mezarlıklar Müdürlüğü, Şakirin Cami, Atatürk İlköğretim Okulu, Zeynep Kamil Hastanesi ve Kan Merkezi, Üsküdar Hükümet Konağı, Nuhkuyusu Caddesi, Yamacı, Boybey, Miroğlu, Kabzımal, Kahramanoğlu, Tahteravancı, Topal, Sebilci Molla, Battal sokaklar ile Demsel Sitesi elektriksiz kalacak.

Ayrıca, Üsküdar'da 3 Haziran Pazartesi günü, Marmara Üniversitesi Hastanesi bahçesi, Erzurum Sitesi, Okul ve Pasinler sokaklar, Haydarpaşa Lisesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ve Selçuk Konutları elektrik alamayacak.

Kadıköy'de, 31 Mayıs Cuma günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında,
Cemil Topuzlu, H. Behçet ve Bağdat caddeleri, R. Belgesoy, T. Mehmet Efendi ve Giresun sokaklar, 1 Haziran Cumartesi günü, Bağdat Caddesi, K. Özalp, Kuzu ve Suyanı sokaklar, 3 Haziran Pazartesi günü, Bağdat Caddesi, Şerafettin, Tonuzlu, Ç. İsmail sokaklarda kesinti yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2013, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER