AYEDAŞ'IN YENİ HİZMETİ, SMS İLE ELEKTRİK KESİNTİ BİLGİLENDİRME

AYEDAŞ, Elektrik Kesintilerini Müşterilerinin Cep Telefonuna SMS ile bildirerek yeni bir uygulama başlattı;

AYEDAŞ'IN YENİ HİZMETİ, SMS İLE ELEKTRİK KESİNTİ BİLGİLENDİRME
    İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), aboneleri ile en etkin iletişim aracı olan cep telefonu ve internet kanalıyla iletişim kurarak abonelerine büyük kolaylıklar sağlıyor.

    İstanbul’ un Anadolu Yakası’ nda elektrik dağıtım hizmeti veren AYEDAŞ, programlı elektrik kesinti bilgisini müşterilerinin cep telefonlarına SMS ile bildirerek elektrik dağıtım sektöründe ilk kez gerçekleştirilen bir uygulama başlattı.

    Bu uygulama ile AYEDAŞ, programlı elektrik kesintilerini önceden (daha kesinti yapılmadan) müşterilerinin cep telefonlarına SMS göndererek uyarmaktadır.

    AYEDAŞ’ ın bu hizmetinden faydalanmak isteyen abonelerin başta cep telefonu numarası olmak üzere, e-posta adresini ve T.C. kimlik numarasını AYEDAŞ’ a bildirmesi gerekmektedir.

    AYEDAŞ Müşterileri, 444 6 186 telefonu tuşlayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek, iletişim bilgilerini rahatlıkla güncelleyebilmektedir.

    AYEDAŞ, cep telefonu numarasını bildiren Müşterilerine programlı elektrik kesintisi bilgisinin yanı sıra faturasının son ödeme tarihini geçiren müşterilerine de fatura bilgisini SMS göndererek hatırlatmada bulunarak hayatını kolaylaştırmaktadır.

    AYEDAŞ Genel Müdürü Sami KOVANCI: “Hizmet bölgemizdeki müşterilerimize sağlıklı ve kesintisiz enerji sunarken bir yandan da müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Müşterilerimize bu kolaylıkları sağlamamız için müşterilerimizle iletişim içerisinde olmamız gerekmektedir. Bu nedenle en etkin iletişim aracı olan cep telefonu bilgisi başta olmak üzere müşterilerimizin güncel iletişim bilgilerine ihtiyaç duymaktayız. Bir dakikasını ayırarak Çağrı Merkezimize ulaşıp iletişim bilgilerini güncelleyen müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilme imkanımız artacaktır”.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER