AYEDAŞ Yatırımlara devam ediyor

AYEDAŞ 2019’un Üçüncü Çeyreğinde Bakım, Onarım ve Yatırım Hedeflerini Başarıyla Gerçekleştirdi.

AYEDAŞ Yatırımlara devam ediyor
 AYEDAŞ Yatırımlara devam ediyor

 AYEDAŞ 2019’un Üçüncü Çeyreğinde Bakım, Onarım ve Yatırım Hedeflerini Başarıyla Gerçekleştirdi.

Sektöre getirdiği yenilikler ve müşteri odaklı çalışma anlayışını benimseyen AYEDAŞ, 2019 yılının üçüncü çeyreğinde Anadolu Yakası’nda kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik dağıtımı için bakım, onarım çalışmalarına hız kesmeden devam etti.


Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren AYEDAŞ, yılın üçüncü çeyreğinde de müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde yine başarılı çalışmalara imza attı.


AYEDAŞ, hizmet verdiği 7635 trafo ve 24.233 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da yılın ilk çeyreğinde 12110 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren AYEDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 136,5 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 922 elektrik panosu ve 29 trafo merkezinde yenileme çalışması tamamlandı. Ayrıca 1524 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.


AYEDAŞ, sektörün pazar dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Hizmet verdiği 3 milyona yakın müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 35 kilometrelik yeni kablo döşeyen AYEDAŞ ekipleri, 101 kilometrelik kabloyu da yer altına aldı. Kentte, 5280 yeni aydınlatma armatürünün montajı da tamamlandı.


1220 Okul Sokağının Aydınlatma Direkleri Güvenlik Kontrolünden Geçirildi

AYEDAŞ ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürlerini de bakım ve onarımdan geçirdi.


Sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdüren AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki okul sokaklarına da hassasiyetle yaklaştı. Gündüz süreleri kısalmadan öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin daha güvenli ulaşımları için çalışmalarını hızlandıran AYEDAŞ ekipleri, 1220 okul sokağında 12654 aydınlatma direğini güvenlik kontrolünden geçirerek tüm armatürlerin aydınlatma kontrollerini tamamdı.

Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile AYEDAŞ 2019 yılının üçüncü çeyreğinde koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.


Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan AYEDAŞ, www.ayedas.com.tr, Ayedaş 186 Mobil Uygulaması ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor.


AYEDAŞ’ın bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden sürecek.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER