AYEDAŞ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA KARTAL İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON OLDU

AYEDAŞ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA KARTAL İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON OLDU

AYEDAŞ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA KARTAL İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON OLDU
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.(AYEDAŞ) bünyesindeki AYEDAŞ Spor Kulübü’nün düzenlediği 8. Geleneksel Futbol Turnuvası sonuçlandı.
Birim ve İşletme Müdürlüklerinin birer takımla temsil edildiği ve 17 takım ile 238 sporcunun mücadele ettiği turnuvada şampiyonluk ipini göğüsleyen takım Kartal İşletme Müdürlüğü oldu.

Nefes nefese geçen Final Maçı, Kartal İşletme Müdürlüğü İle Müşteriler Müdürlüğü arasında oynandı, maçta Kartal İşletme Müdürlüğü 1 - 0 galip gelerek Şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu.

AYEDAŞ personeline futbol heyecanı yaşatmak, personelinin birlik ve beraberlik hissini kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen Turnuvaya bu yıl da yoğun ilgi gösteren AYEDAŞ personeli final maçını da aileleriyle birlikte izledi.

Turnuvada dereceye girenlere kupa ve plaketler, AYEDAŞ Genel Müdürü Sami KOVANCI, Tes-İş 1 Nolu Şube Başkanı Ersin AKMA TEİAŞ 4. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürü İdris TEMİZ ve AYEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Sinan ÇAVUŞOĞLU ve Kubilay KAPLAN tarafından verildi.

Müşteriler Müdürlüğü’ nün ikinci olduğu Turnuvada; Tahakkuk Müdürlüğü üçüncü, Ümtaniye İşletme Müdürlüğü de dördüncü oldu.

Centilmenlik Kupası’ Turnuva boyunca sadece 1 sarıkart görerek, fairplay örneği gösteren ‘Beykoz İşletme Müdürlüğü’ne verildi. Gol Krallığı kupası ise tam 13 kez fileleri havalandıran, Kartal İşletme Müdürlüğü’nden Fikret GÖK’ ün oldu.



AYEDAŞ ELEKTRİK VEZNE VE BİRİMLERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER