AYEDAŞ ÇALIŞANLARINA EĞİTİM SERTİFİKALARI DÜZENLENEN TÖRENLE VERİLDİ

AYEDAŞ ÇALIŞANLARINA EĞİTİM SERTİFİKALARI DÜZENLENEN TÖRENLE VERİLDİ

AYEDAŞ ÇALIŞANLARINA EĞİTİM SERTİFİKALARI DÜZENLENEN TÖRENLE VERİLDİ
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.(AYEDAŞ)’ın çalışanları Eğitim Sertifikalarının Dağıtım Töreni’nde bir araya geldi.

Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonu’nda yapılan Törene katılan yaklaşık 1200 AYEDAŞ personeline Eğitim Sertifikaları verildi.

AYEDAŞ Genel Müdürü Sami KOVANCI, Genel Müdür Yardımcıları Kubilay KAPLAN, Sinan ÇAVUŞOĞLU, M.Nuri KAVAK, Talat ÖZEN ile Tes-iş 1 nolu Şube Başkanı Ersin AKMA, TEDAŞ Tuzla Eğitim Merkezi Müdürü Necmiye ALPHAN, Şirketten emekli olan personeller ve iş kazası sonucu hayatını kaybeden personellerin aileleri ile AYEDAŞ Genel Müdürlüğü ve 15 İşletme Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Şirketin faaliyetlerinin anlatıldığı slayt gösterisiyle başlayan Tören, Genel Müdür Sami KOVANCI’ nın konuşmasıyla devam etti.

Donanımlı ve özverili bir personelle çalıştığım için çok mutluyum diyen KOVANCI; AYEDAŞ personelinden aynı heyecan ve motivasyonlarını kaybetmeden görevlerini en iyi şekilde yapmaya devam etmelerini istedi.

Şirket çalışanlarına 2010 yılında 30.146 adam/saat ve 2011 yılı Mayıs ayı sonu itibariyle de 48.517 adam/saat eğitim verildiğine vurgu yapan Sami KOVANCI; “ personelimize verdiğimiz eğitimlerin meyvesini alıyoruz, yaptığımız ölçümlerde müşteri memnuniyeti %75’ e yükselmiştir” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla desteklenen Genel Müdür Sami KOVANCI AYEDAŞ’ ın hizmet çıtasını daha da yükselterek Şirketin, Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümü olan 2023 hedeflerini açıkladı:

“2023 yılına kadar akıl dolu bir yatırım programı gerçekleştirerek, SCADA, Uzaktan Sayaç Okuma, Kompanzasyon, ve Enerji Verimliliği ile ilgili tüm yatırımları gerçekleştirerek, kırsal kesimler hariç tüm Yüksek Gerilim ve Alçak Gerilim şebekemizin tamamını yer altı elektrik kablosuna dönüştürerek dünyanın en iyi 10 elektrik dağıtım şirketi arasına girmeyi hedeflemekteyiz” dedi.

Sami KOVANCI’ nın AYEDAŞ’ ın 2023 hedefleri 1200 kişilik salonu dolduran Şirket Personelince alkış ve coşkuyla karşılandı.

Törende bir konuşma yapan Tes-iş 1 nolu Şube Başkanı Ersin AKMA “14. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin devam ettiğini hatırlatarak, Şube olarak skala ayarlaması için görüşmelerin sürdüğünü” söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından AYEDAŞ’ tan 2010 ve 2011 yıllarında emekli olan Şirket personellerine plaket verildi.

Törende 2010 ve 2011 yıllarında vefat eden ve iş kazası sonucu hayatını kaybeden personeller de unutulmadı. Salonu dolduran AYEDAŞ çalışanları artık aralarında olmayan 6 mesai arkadaşı için hazırlanan slayt gösterisi sırasında hüzünlendi ve duygulu anlar yaşadı. Hayatını kaybeden personel ailelerine plaket verildi.         

Tören Eğitim Sertifikalarının dağıtımıyla devam etti. Şube ve İşletme Müdürlükleri sırayla sahneye çağrılarak Eğitim Sertifikaları verildi.

Genel Müdürlük ve 15 İşletme Müdürlüğü olmak üzere 16 ayrı hizmet noktasında görev yapan AYEDAŞ personelinin bu büyük buluşmasında bir de sürpriz vardı. AYEDAŞ personeli verilen minik konserle eğlenerek günün yorgunluğunu unuttu.


AYEDAŞ ELEKTRİK VEZNE VE BİRİMLERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER