ANADOLU YAKASI’NA 47 MİLYON TL AYDINLATMA YATIRIMI

AYEDAŞ, AYDINLATMA BAKIM VE YATIRIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

ANADOLU YAKASI’NA 47 MİLYON TL AYDINLATMA YATIRIMI
 ANADOLU YAKASI’NA 47 MİLYON TL AYDINLATMA YATIRIMI
AYEDAŞ, AYDINLATMA BAKIM VE YATIRIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

AYEDAŞ, müşterilerine daha kaliteli hizmetler sunmak hedefiyle, mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Anadolu Yakası’na 2 Yılda 47 Milyon TL Aydınlatma Yatırımı

AYEDAŞ, sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da 2018 yılı içerisinde 22 milyon TL’lik aydınlatma yatırım çalışmaları yapılırken 2019 yılında yaklaşık 25 milyon TL’lik aydınlatma yatırımı yapılacak.

Aydınlatmalar yenileniyor

AYEDAŞ ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürleri de bakım ve onarımdan geçiriliyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nda yaşayan yaklaşık 5,3 milyon nüfusun elektriğe erişimini sağlayan AYEDAŞ tarafından 2019 yılının ilk 9 ayında yürütülen aydınlatma çalışmaları kapsamında;

  • 5.160 adet armatür ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilenmiştir.
  • 38.204 adet armatür yanar hale getirilmiştir.
  • Dış etkenler sebebiyle hasar gören 2.687 km metre kablo yenilenmiştir.

AYEDAŞ, sorumluluk bölgesinin genelinde yaptığı yatırımlar ve operasyonel iyileştirmeleri hayata geçirmeye ve bu hizmetleri müşterileriyle paylaşmaya devam edecek.

İsa Kırım

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yatırımcı Bilgi Merkezi – YaBimer
Yatırımcı Bilgi Merkezi – YaBimer - 5 yıl Önce

AYEDAŞ yetkililerini tebrik ediyoruz. Aydınlatma araç ve gereçlerinin Türkiyede üretilmesi yatırımları konusunda çalışmalar bekliyoruz. Yatırım demek istihdam demek. İstihdam ise ancak yeni yatırımlarla desteklenirse kalıcı olur. Memleketi Cazibe merkezi yapacak projelerle yatırımlara destek olmalı üretimi artırmalıyız. Türkiye gibi güzel bir memlekete yatırım yapmak istihdama katkı sağlamak istiyorsanız aşağıdaki linki inceleyin derim.

Tüm kurumlardan belediyeden, bankadan, hazineden ve sahibinden satılık daire, işyeri ve arsaları, yani en ucuz yatırım fırsatlarını göreceksiniz çok fazla para ödemeden yatırımlarınıza başlangıç yapabilirsiniz.

Yabancı yatırımcılar için haritadan bulma özelliği ayrıca geliştirilmiş.

https://www.kralilan.com/haritada-ara/

SIRADAKİ HABER