Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı İsa Kırım; Yaptıklarımız Yapacaklarımızın teminatıdır.

Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı; Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı  İSA KIRIM Mahallesi için yapmış olduğu örnek çalışmalarla ön plana çıkıyor.

Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı İsa Kırım; Yaptıklarımız Yapacaklarımızın teminatıdır.

Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı İsa Kırım; Yaptıklarımız Yapacaklarımızın teminatıdır.
Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı; Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı  İSA KIRIM Mahallesi için yapmış olduğu örnek çalışmalarla ön plana çıkıyor.

6 Yıl önce kurulan Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığını yapan İSA KIRIM'ın yönetimiyle beraber yaptığı çalışmalar mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.
Özellikle mahallede 9 yıl önce başlayan kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntıları gerekli mercilere ileterek çalışmalar yapmıştır.

Pandemi ve Ramazan aylarında ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerine sosyal yardımların ulaşmasını sağladı.

Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İSA KIRIM Yaptıklarını ve yapacaklarını sıraladı ve Mahalle sakinlerinden bu dönem Muhtar olmak için yetki istedi.

İSA KIRIM; YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR Dedi ve Yaptıklarını ve yapacaklarını sıraladı.

YENİSAHRA MAHALLESİ İÇİN YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

YENİSAHRA MAHALLESİ İÇİN YAPTIKLARIMIZ


1 - Mahallemizde Kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Ankaraya gidip Mahallenin sorunlarını dile getiren bir dosya verdik.

2 - İBB İmar Komisyon başkanını ziyaret ettik Mahallemizin imar sorununu anlattık ve bu sorunu çözmeleri konusunda desdek istedik.

3 - Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Altunizadede bulunan Kentsel Dönüşüm müdürlüğüne defalarca gittik sorunlarımızı dile getirdik.

4 - Ataşehir Belediyesinde Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan'a mahallemizin kentsel dönüşüm sorunlarını defalarca anlattık.

5 - Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu ve Ataşehir Belediyesinin Resmi Kurumu ATABEL ile mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmasının başlamasını sağladık.

6 - AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlarını farklı zamanlarda heyet oluşturarak ziyaret ettik. Yapılan ziyaretlerde mahallemizin sorunlarını anlatık. sorunlarımızın çözülmesi için destek istedik.

7 - Mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi komşularımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yaptık.

8 - Komşularımızı Evlerinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulunduk.

9 - Komşularımızın cenaze defin işlemleri konusunda yanlarında bulunup baş sağlığı diledik.


YENİSAHRA MAHALLESİ İÇİN ACİL YAPILMASI GEREKEN İŞLER
1 - Ulaşım Sorunu, Otobüs seferlerini Arttıracağız, Gerekiyorsa Yenisahra Münübüslerinin Fatih caddesinden çalışmasını sağlayacağız.

2 - Mahallemizde Kentsel dönüşümünün bir an önce başlaması ve Kentsel dönüşümden Mağdur olan mahalle sakinlerinin hakları içingerekli Kurum ve kuruluşlara gideceğiz. 

3 - Mahallemizin yol asfalt ve kaldırım çalışması için Ataşehir belediyesinde gerekli müdürlüklere yapılması gereken işleri bildirip yapılmasını sağlayacağız.

4 - Mahallemizin girişinde bulunan Çöp kamyonlarının bulunduğu alanı bir an önce boşalttırıp o pis kokudan kurtaracağız.

5 - Mahallemize bir kapalı pazar alanı yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağız.

6 - Mahallemizde bulunmayan sağlık ocağını en kısa zamanda mahallemizin ortasında bir yere getirmek için gerekli girişimlerde bulunacağız.

7 - Yenisahra İmar planlarından gösterilen sosyal donatı alanlarının park ve yeşil alan olarak kazandırılması sürecinin takipçisi olacağız.

8 - Mahallemizde Uygun olan alanlara belediye sosyal tesislerinin açılmasını talep ederek, komşularımızın uygun ve ekonomik olarak sosyal tesislerden yararlanmasını sağlayacağız. 


 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 11:21

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER