Yankesicilerden Baston, Şişe, Ayakkabı, Küfür

Yankesicilerden Baston, Şişe, Ayakkabı, Küfür

Yankesicilerden Baston, Şişe, Ayakkabı, Küfür
Yankesicilerden Baston, Şişe, Ayakkabı, Küfür 'Yankesici' Operasyonunda Gözaltına Alınan Kadınlardan Gazetecilere Saldırı
 

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma sonucunda Türkiye genelinde yankesicilik yaptığı belirlenen birbirleri ile bağlantılı 3 farklı şebeke takibe alındı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonrası 15 ayrı ilde düzenlenen operasyonda , 26sı kadın 4ü çocuk 52 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerle birlikte çalıntı malzemeler ve ruhsatsız tabancalar da ele geçirildi. Yapılan telefon dinlemeleri sırasında gözaltındaki şüphelilerle konuştukları ve yardım ettikleri iddia edilen Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Y.K., ve O.K. ile Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru C.Ö., adliyede Mübaşir olarak çalışan A.Y., ve Ü.Y. de dün gözaltına alındılar.

Böylece operasyonda gözaltı sayısı 57 oldu. Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliğinde 4 gündür süren işlemleri tamamlanan 57 şüpheli geniş güvenlik önlemi alınarak Ümraniye Adliyesine sevk edildi. Sevk sırasında kadın zanlılar basın mensuplarına tepki gösterdi.

Bir kadın ayakkabılarını çıkararak basın mensuplarına fırlatırken bir başka kadın da elindeki bastonla bir kameramana saldırdı. Bir kadın da gazetecilere pet şişe fırlattı. Şüphelilerden birisinin ise Beni anneme götürün" şeklinde yüksek sesle şarkı söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER