Vegan Menü Sunan İlk Kebap Restoranı: Köşebaşı 

Ataşehir Köşebaşı, ocakbaşı kültürüne Vegan menüsüyle yepyeni bir heyecan getirdi.

Vegan Menü Sunan İlk Kebap Restoranı: Köşebaşı 

Ataşehir Köşebaşı, ocakbaşı kültürüne Vegan menüsüyle yepyeni bir heyecan getirdi.
 
Gelenekselliğe ve yerelliğe verdiği önemle misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatan Köşebaşı, ocakbaşı kültürüne Vegan menüsüyle yepyeni bir heyecan getirdi. Adana ve Tarsus mutfak kültürünü, özüne bağlı kalarak modernize eden, yerli ve yabancı lezzet severlerle buluşturan Köşebaşı, Vegan seçenekleriyle gerçek kebap lezzetinden de ödün vermiyor. 

 İstanbul’u kebap kültürüyle tanıştıran marka olan Köşebaşı, son dönemde dünyada ve Türkiye’de yükselen bir trend olan vegan beslenme trendini lezzetini, tarifini, orijinalliğini bozmadan menülerine yansıtıyor. Kebap konusundaki uzmanlığıyla Anadolu’nun mutfak kültürünü sürdürülebilir bir yemek anlayışıyla İstanbullularla buluşturan restoran, iklim krizinin de etkisiyle önemi gittikçe artan vegan beslenme konusunda özel reçetelerle hazırlanmış menüler sunuyor.

Köşebaşı’nın mutfak ekibi tarafından özenle hazırlanan menüde enginar, üzümlü ıspanak, söğürme gibi başlangıçlardan Gavurdağı ve Toros salataya, sebzeli pide ve lahmacundan satır kebaba kadar geniş lezzet seçenekleri bulunuyor. Türkiye’deki 10. Şubesini Bodrum Bitez’de açan Köşebaşı, Bitez şubesi de dahil olmak üzere tüm şubelerinde Vegan menü bulunuyor. 

Menü Titizlikle Hazırlanıyor

Köşebaşı’nın yerelliği merkezine aldıkları menüleri özel reçetelerle hazırlanıyor. Vegan misafirlerin hassasiyetinin farkında olan Köşebaşı, çapraz bulaşmanın önüne geçmek için tedarik sürecinden hazırlığa, pişirmeden servis edilmeye kadar kullanılan tüm ekipmanları ayrıştırmış durumda. Servis süreçlerinde vegan menü siparişleri diğer tabaklarla birlikte taşınmıyor. Müşteri deneyimini yukarıya taşımak için misafirlerin fikir ve önerileri dinleniyor, mutfaktaki hazırlık süreçleri düzenli olarak denetleniyor.

 Doğaya ve İnsana Saygı

Hizmet anlayışında doğanın ritmine uymaya ve mevsimselliğe önem veren Köşebaşı, iyi tarım ve karbon ayak izi konusunda da çalışmalar yürütüyor. Üretim olmadan yemek kültürünün olmayacağının bilincinde olan marka, et ürünlerini aile çiftçiliklerinden tedarik ediyor. Her yıl diktiği ağaçlarla karbon ayak izi etkisini en aza indirmeye çalışıyor. Bu toprakların yemek kültürünü yaşatmayı hedefleyen restoran, yenilikçi yaklaşımlarıyla geleneksel mutfağımızı geleceğe taşımak için çalışıyor.

Köşebaşı ile ilgili daha detaylı bilgi için www.kosebasi.com web sitesini ziyaret edebilir, Instagram’da @kosebasi_tr hesabını takip edebilirsiniz.

Vegan Yemekleri Nerede Yenir
Köşebaşı Ataşehir
Uphill Ticaret Bloğu B7
Ataşehir, İstanbul, Türkiye
Tel. :  0216 688 27 27

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2021, 20:57

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109