TOKHADER, YENİSAHRA’da KADINLARA ÜCRETSİZ KEMİK ÖLÇÜMÜ

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) Pendik Bölge Hastanesi işbirliği ile Ataşehir Yenisahra Şubesi’nde ücretsiz kemik yoğunluğu ölçümü hizmeti veriyor.

TOKHADER, YENİSAHRA’da KADINLARA ÜCRETSİZ KEMİK ÖLÇÜMÜ

TOKHADER'den YENİSAHRA’da KADINLARA ÜCRETSİZ KEMİK ÖLÇÜMÜ

RecepKenan/itvhaber.com

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği (TOKHADER) Pendik Bölge Hastanesi işbirliği ile Ataşehir Yenisahra Şubesi’nde ücretsiz kemik yoğunluğu ölçümü yapıyor.

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği Ataşehir Şubesi, Pendik Bölge Hastanesi’nin işbirliği ile düzenlemiş olduğu halka açık ücretsiz kemik yoğunluğu ölçümüne tüm Ataşehirlileri bekliyor.

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği Ataşehir Şubesi 10 Haziran saat 11:00 ile 17:00 arasında Yenisahra’da Pendik Bölge Hastanesi işbirliği ile halka açık ücretsiz kemik ölçümü yoğunluğu yapılacak.

Kadınlarda tespit edilen sağlık problemlerinin genellikle eğitim, erken tanı ve tedaviyle önlenebilir hastalıklar olduğu biliniyor. Koruyucu sağlık ve sağlık taraması hizmeti ile kadınların eğitim verildiği takdirde, erken tanının önemini tüm aileye taşıyabilen birey olması ve kadının, hayatının evrelerine farkındalığını arttırmak hedefi ile TOKHADER tarafından eğitim, kadın ve aile sağlığı destek programları düzenlenmektedir.

TOKHADER Ataşehir Şubesi, Pendik Bölge Hastanesi’nin işbirliği ile Yenisahra’da yürütülecek olan ücretsiz kemik ölçümü bu kapsamda olası hastalıkların erken tanısı ile kadın sağlığının korunmasını amaçlamaktadır.

KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ YERİ ve TARİH;

Adres : Yeni Sahra Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Eflatun Sok. No: 9

Tarih : 10 Haziran 2014

Saat : 11:00 ile 17:00 arası

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 01:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER