Ters Yöne Giren Kadın Sürücünün Neden Olduğu Kazada Can Pazarı

Ters Yöne Giren Kadın Sürücünün Neden Olduğu Kazada Can Pazarı

Ters Yöne Giren Kadın Sürücünün Neden Olduğu Kazada Can Pazarı
Ters Yöne Giren Kadın Sürücünün Neden Olduğu Kazada Can Pazarı
 
Ümraniye'de Direksiyon Hakimiyetini Kaybederek Karşı Şeride Geçen Kadın Sürücü Faciaya Neden Oldu.

Ümraniye'de direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen kadın sürücü faciaya neden oldu. Can pazarının yaşandığı kazada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Çakmak Şenol Güneş Bulvarı üzerinde bugün saat 16.15 sıralarında meydana gelen kaza görgü tanıklarının ifadelerine göre şöyle gelişti: Çakmak'tan Ataşehir istikametine giden Zehra Uğur'un kullandığı 34 UL 622 plakalı Mini Cooper marka otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp orta refüjü aşarak karşı yöne geçti. Otomobil önce bulvar üzerinden Çakmak istikametine giden Abdullah Akdağ'ın kullandığı 34 TKH 13 plakalı taksiye daha sonra da Ercan Yaylak'ın kullandığı 34 GG 6646 plakalı özel otomobile çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle Uğur'un kullandığı spor otomobilin ön tekerleği yerinden çıktı. Kazada, takside bulunan Çağdaş Topbaş, Onur Bal, Abdullah Akdağ, Ercan Yaylak, Arzu Yaylak ve Zehra Uğur yaralandı. Yaralıların yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koşarken, taksinin sürücüsü Abdullah Akdağ, hurdaya dönen taşıtın içinde sıkıştı. Kaza yerine çağrılan ambulanslara konulan yaralılar Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

İTFAİYE KURTARDI

Kaza yerine çağrılan Ümraniye itfaiyesine bağlı ekipler, taksinin içinde sıkışan ağır yaralı Abdullah Akdağ'ı kurtarmak için uzun süre uğraştı. Sürücü koltuğunda sıkışan Akdağ, otomobilin bazı bölümleri hidrolik makasıyla kesilerek kurtarıldı. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan yaralılardan Abdullah Akdağ ile Çağdaş Topbaş'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AŞIRI HIZ İDDİASI

Kazada kendisi de yaralanan ve olay yerindeki yaralı eşinin başında ambulans bekleyen sürücü Ercan Yaylak, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini söyledi. Yaylak, "Biz seyir halindeyken birden Mini Cooper'in kontrolsüz bir şekilde şeridimize girdiğini fark ettim. Otomobil önce taksiye daha sonra da bize çarptı. Ortalık birden savaş alanına döndü. Hala kazanın şokunu atlatamadık." dedi.

Kaza nedeniyle taşıt trafiğine yaklaşık 1 saat kapanan yol, itfaiyenin ve trafik ekiplerinin çalışmaları tamamlamasının ardından açılabildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Görgü tanıkları sürücü Zehra Uğur'un aşırı hızlı olduğunu öne sürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER