STK’LAR ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Ataşehir Birlik Platformumuzun 2.Genel Toplantısı Zübeyde Hanım Öğretmenevi büyük salon’da gerçekleşti.

STK’LAR ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ

 STK’LAR ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ


Ataşehir Birlik Platformumuzun 2.Genel Toplantısı Zübeyde Hanım Öğretmenevi büyük salon’da gerçekleşti.
2016 yılında kurulan ve toplum mozaiğini, farklılıklarını, zenginliklerini kabul ederek, millet olma bilinci içinde milli birlik ve beraberlik ruhunu koruyucu ve arttırıcı faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan Ataşehir Birlik Platformu ikinci genel toplantısını gerçekleştirdi.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde verilen  Gerçekleşen toplantıya; İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Abdullah Emre Güner, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ertuğrul Bilican, Ataşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, Ataşehir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ercik, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Yönetimi Kurulu Üyeleri, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Mükayil Bektaş ve İsmail Levent, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel ve MKYK Üyesi Zeki Bulut, Saadet Partisi Ataşehir ilçe Başkanı Adem Boz’a, Büyük Birlik Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı adına Nafiz Kürklü ’nün yanı sıra STK Temsilcileri, Hakimler, Savcıların yanı sıra basın mensupları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Ataşehir Birlik Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Osman Arıkan, siz kıymetli dostlarımızla buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek;  “Ataşehir Birlik Platformumuzun kuruluşundan itibaren bu kadar kısa sürede yerelde ve ulusal düzeyde bu denli etkin sonuçlara ulaşılması bizi mutlu kılmıştır. Geldiğimiz bu noktada siz değerli üyelerimizin katkı ve destekleri çok büyüktür” dedi.

KARAMEHMETOĞLU:”STK’LAR ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ”

 Onursal Başkanı ve Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu; “Ataşehir Birlik Platformunun kuruluş aşamasında çeşitli görüş ve fikir paylaşımında bulunduğunu, ülkemizin ve milletimizin özellikle birlik ve beraberliği adına yapacağı çalışmaların faydalı olmasını ve topluma faydalı çalışmalar ile değerlere sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Sivil toplum kuruluşlarının ülke için önemli bir yapı olduğunu ve bu yapının ülkenin birlik ve beraberliği açısından önemli sorumlulukları olduğunu belirtti. Ataşehir Birlik Platformunun da yapılaşma sürecinin hayırlı olmasını dileyerek, çözümcül projeleri ile topluma faydalı olması gerektiğini vurguladı.

Arıkan; “ İnsan odaklı ayırım yapmaksızın insana hizmet etmeyi tarihimizden gelen kimliğimiz ve kişiliğimize layık olarak en yüksek düzeyde uygulamayı ilke edindik. Farklı kültür, dil, din ve renklere mensup üyelerimizle birlikte Ataşehirimize ve ülkemize çözümcülü hizmetler sunmayı ve milli değerlerimize sahip çıkmak ve yaşatmak amacı doğrultusunda hareket etmeyi benimsedik” ifadelerlini kullandı.


Birlik Başkanı Osman Arıkan’ın konuşmasından sonra söz alan parti başkanları ve onursal başkanı ve üyeler; birlik ve beraberliğin ülkemiz ve dünya barışı için önemli olduğuna vurgu yaparak Ataşehir Birlik Platformuna çıktıkları yolda başarılar dilediler.







Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER