Saadet Partisi’nden “SEÇİM DEĞİL GEÇİM İTTİFAKI” çağrısı!

Saadet Partisi; Memleketin asıl meselesi; “Seçim değil geçim”, “Hepimizin gündemi geçim derdidir”,

Saadet Partisi’nden “SEÇİM DEĞİL GEÇİM İTTİFAKI” çağrısı!

Saadet Partisi; Memleketin asıl meselesi; “Seçim değil geçim”, “Hepimizin gündemi geçim derdi”, “Fatura değil zam ödüyoruz”, “Geçinemiyoruz! Bankalara borçlandırdık” sloganlarıyla İstanbul’un farklı ilçelerinde olduğu gibi Ataşehir ilçesinde de “Geçim İttifakı” adı altında basın açıklaması yaptılar.

Boş tencerenin konulduğu kürsüden, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Selahattin Aslan’ın selamlama konuşmasının ardından, Partinin Tanıtım Medya sorumlusu Ramazan Çakırca tarafından okunan “Geçim İttifakı” basın açıklaması şöyle: “Kıymetli hemşerilerim; ülkemizin, şehrimizin ve insanımızın dertleri her geçen gün katlanmaktadır.

Siyasetteki skandallar, ekonomideki beceriksizlikler ve salgın süreci derken insanlarımız adeta patlama noktasına gelmiştir. İktidardaki arkadaşlar gündemi meşgul etmek ve ekonomik krizi gölgelemek için her geçen gün yeni bir müjde vermeye çalışıyorlar ama kendileri dahi bunlara inanmıyorlar, içten içe gülüyorlar. Ne siyasette ne de ekonomide artık mızrak çuvala sığmıyor, beceriksizliğin, yanlış politikaların bedeli bugün halkımıza ödetiliyor ve gelecek nesillerimize fatura ediliyor.

Biz Saadet Partisi olarak, insanımızın, ülkemizin, devletimizin sorunlarını konuşuyor, iktidarın yanlış politikalarını eleştiriyor ve bunların çözüm yollarını gösteriyoruz. İktidardaki arkadaşlar ise dertlere derman olmak yerine dertlerden besleniyorlar, onları bilerek büyütüyor ve derinleştiriyorlar. Her geçen gün sayıları artan mazlumlar, mağdurlar ve mahzunlar ordusu, iktidarın tutum ve davranışlarındaki akılsızlığa ve yanlışlara en açık delildir.

Bütün bunlar ehliyet ve liyakatin esas alınmadığı bir yönetim anlayışının doğal sonucudur. Çetelerin ortaya çıkması, mafyanın türemesi, mide bulandırıcı siyaset-medya-mafya üçgeninin oluşmasının temel nedeni işte bu yönetim anlayışıdır. Bu anlayışta olanlar ise milletin geçim derdini umursamamaktadır.

Kaynak/atasehir.com.tr

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2021, 16:52

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER