Saadet Partisi Ataşehir Bayramlaşma Programı Düzenledi

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü İlçe başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Saadet Partisi Ataşehir Bayramlaşma Programı Düzenledi
 Saadet Partisi Ataşehir Bayramlaşma Programı Düzenledi

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü İlçe başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bayramlaşma programı düzenledi.
Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Âdem Boz ve yönetiminin hazır bulunduğu Ramazan Bayramı kutlama kapsamında düzenledikleri kutlama programı teşkilat mensuplarının katılımıyla ilçe merkezinde gerçekleşti.


“YERYÜZÜNDE HAK HÂKİM OLUNCA, ZULÜM DURUNCA, İNSANLIK SAADET BULUNCA ASIL BAYRAMI YAPMIŞ OLACAĞIZ”
 

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı Âdem Boz, insanlık bu tür bayram kutlamalarını saadet bulunca yapacaklarını vurgulayarak; “Yeryüzünde hak hâkim olunca, zulüm durunca, bütün insanlık saadet bulunca asıl bayramı yapmış olacağız. İslam davasına çalışarak, son nefesimizi verdiğimiz zaman bayramımız olacak. CHP ve Ak Parti’yi ziyaret ettik. Müsait olmadıklarını söyleyen MHP ve İYİ parti ile de telefonla bayramlaştık” dedi.


“AYRIŞTIRICI KONULARI BİR KENARA BIRAKTIĞIMIZ ZAMAN BAYRAMI YAŞAMIŞ OLUYORUZ”
 

Bayramlaşma sırasında yapılan görüşmelerde üst kadroların ayrıştırmasının tabanda karşılığının olmadığını gördüğünü ifade eden Âdem Boz, farklı görüşlerde olunmasına rağmen asgari müştereklerde birleşilebileceğini görüldüğüne işaret ederek; “Bu ayrıştırıcı konuları bir kenara bıraktığımız zaman bayramı yaşamış oluyoruz. Bu dili, bu üslubu yani kutuplaştırmama üslubunu benimsemedik. Kutuplaştırmama üslubumuzu bayram ziyaretlerimizde sürdüreceğiz.  Başka partili olsa bile sadece gerçeği, siyasetimizi ne için yaptığımızı, ülkemizin ayakta kalması için çözüm önerilerimizi aktarma gibi bir görevi üstlendik.  Bu çalışmaları ülkemiz Adına 23 Haziran seçimlerinde faydalı olacaktır. Biz içerde, Türkiye’de bölünmediğimiz zaman diğer İslam ülkelerinin de bölünmemesi için çalışma yapabilecek duruma gelmiş oluruz” diye konuştu.

 
“YAPILAN ZULÜMLERE İNSAN OLARAK MUTLAKA ÇÖZÜM BULMAMIZ GEREKİR”

 
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Saadet Partisi Amasya Belediye Başkan adayı olan önceki dönem Ataşehir Saadet Partisi İlçe Başkanı Numan Yüksel, teşkilat mensuplarının bayramını tebrik ederek başladığı konuşmasında, acıların paylaşıldıkça azaldığı, sevinçlerin ise çoğaldığına vurgu yaparak; “Bayramlar; dayanışma, güzelliklerin artırılması, sevginin, saygının, hoş görünün artırılması anlamında büyük değerdir. Biz burada bayram yapıyoruz ama dünyanın başka yerlerindeki insanlar feryadı figanlar yapıyor. Yemen’de insanlar açlıktan ölüyor. Suriye İdlib’de 500 bini aşkın insan can korkusuyla göç etme derdinde. Doğu Türkistan’da yaşananları anlatmaya diller kâfi gelmez. Bunlara İnsan olarak mutlaka çözüm bulmamız gerekir” şeklinde ifade etti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER