REŞAT ŞAHİN ÖZTÜRK, SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

MEMLEKET PARTİSİ ATAŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI REŞAT ŞAHİN ÖZTÜRK, SEÇİM ÇALIŞMALARINI DAHA DA HIZLANDIRIYOR.

REŞAT ŞAHİN ÖZTÜRK, SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

REŞAT ŞAHİN ÖZTÜRK, SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

MEMLEKET PARTİSİ ATAŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI REŞAT ŞAHİN ÖZTÜRK, SEÇİM ÇALIŞMALARINI DAHA DA HIZLANDIRIYOR.

Örnek Mahallesi SKM açılışı İBB adayı Berk Hacıgüzeller’in katılımıyla yapıldı.
3 Mart Pazar Günü saat 14.00’de Memleket Partisi Ataşehir İlçesi Örnek Mahallesi seçim koordinasyon merkezi, Memleket Partisi İBB adayı Berk Hacıgüzeller’in Ataşehir adayı Reşat Şahin Öztürk’e eşlik etmesiyle açıldı. Açılış konuşmalarında önceliğin depreme dayanıklı binalar ve önlemleri olduğuna yer verildi. Reşat Şahin Öztürkdestekleri için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ayrıca teşekkürlerini iletti. Gündemde yer alan bedelli askerlik konusunda Özgür Özel’in de askerliğini bedelli yaptığını belirterek ‘ Sağolsunlar bize çalışıyorlar’ dedi.
Açılışın ardından Memleket Partisi İBB adayı Berk Hacıgüzeller ile birlikteMemleket Partisi Ataşehir başkan adayı Reşat Şahin Öztürk ve belediye meclis üye adayları, Örnek Mahallesi’ndeki esnaf ziyaretlerinin ardından pazardaki esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinlediler. 

Ataşehir’e gönül veren Ataşehir Gönüllüleri Derneği ziyaret edildi. 
5 Mart Salı Günü saat 12.30’da Ataşehir Gönüllüleri Derneği Başkanı Şenel Dınız ve dernek üyelerinin yoğun katılımıyla ağırlanan Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk ve belediye meclis üye adayları, dernek üyeleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Reşat Şahin Öztürk, seçimle ilgili çalışmalarını anlatmasının ardından Ataşehir Gönüllüleri Derneği için ürettiği çözüm odaklı projesini dernek başkanı Şenel Dınız ve üyelerine aktardı. Derneğin de içinde bulunduğu alanı, 8.000 metrekarelik büyük bir sosyal tesise dönüştürmeyi planladığını anlatan Reşat Şahin Öztürk, derneğe daha fazla derslik, çağdaş bir yapının içinde büyük konser salonu, çalışma atölyeleri, toplantı salonlarını yapmaya söz verdi. Dernek başkanı Şenel Dınız, uzun yıllardır böyle bir çözüm önerisini beklediklerini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Görüşmenin sonunda Ataşehir’e gönül veren tüm dernek üyelerine üzerinde Atatürk rozeti olan çiçekler takdim edildi. 


Trabzonlular Derneği ziyaret edildi.
Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk ve belediye meclis üye adayları 5 Mart Salı Günü saat 16.30’da Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen ve yönetim kadrosutarafından ağırlandı. Reşat Şahin Öztürk, gerçekleri anlatmaya geldim diyerek sözlerine başladı. Bütçesinin yüzde 65’ini personel maaşlarına ödeyen bir belediyenin çok düzenli planlı bir çalışmayla ilerlemesi gerektiğini söyledi. Ecrimisil gelirlerini de güncelleyeceğini belirten Reşat Şahin Öztürk, depreme dayanıklı yerinde dönüşümü ve insan odaklı projelerini dernek başkanı Namık Sürmen ve yöneticilerine anlattı. Söz alan Namık Sürmen, vatandaşın amir olduğunu bilmesi gerektiğini ifade etti. Sesini çıkarmayan insanlara dönüşmüş bir topluma dönüştüğümüzü anlatan Sürmen, maddi durumu olmayan zor şartlardaki vatandaşlara binalarındaki yapılaşmada ayrıcalık tanınması gerektiğini söyledi. Namık Sürmen, gerekirse bu vatandaşlar için belediye başkanı cezaevine girmeyi göze almalı dedi. ‘İnsanlarımız güzel, bunun alevisi, kürdü, türkü yok. Bir tebessüm istiyorlar onu da vermiyorsun , gülümseme parayla mı’diyerek başkan adaylarına tepki gösterdi. 

Tüm Emekliler Derneği Ziyaret Edildi
5 Mart Salı Günü saat 17.30’da Tüm Emekliler Derneği başkanı Cafer Çağrıtekinci ve dernek üyelerine Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk ve belediye meclis üye adayları, ziyarete gitti. Kadıköy Belediyesi döneminden siyasi tanışıklığı olan Çağrıtekinci ve Öztürk, Türkiye genel siyaseti üzerine değerlendirmelerde bulundular. Cafer Çağrıtekinci, ‘Siyasi olarak yol ayrımları normaldir eğer orada mücadele edilmesine rağmen içeride başarısızlık varsa aynı ideolojide devam edilmemesi durumunda ayrılmak normaldir. Bunun adı bölücülük değildir. Atatürk bir değerdir, bizim yolumuz Atatürk’tür. Atatürk’ü kendine örnek alan devlet adamları var. Bizdekiler, sizi tenzih ederim, Atatürkçü değil’ dedi.


Reşat Şahin Öztürk, emekliler için tüm alışverişler için yüzde 20 indirim yapacaklarının sözünü verdikten sonra dernek yönetimine Atatürk rozetlerini takdim etti.

Sivas Türkkeşlikler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirildi. 
Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk ve belediye meclis üye adayları 5 Mart Salı Günü saat 19.00’daSivas TürkkeşliklerDerneği Başkanı Ali Güner ve dernek yönetimi tarafından ağırlandı. Reşat Şahin Öztürk, seçimle ilgili projelerini anlatmadan önce Ali Güner ile genel siyaset üzerine sohbet gerçekleştirdiler. Ali Günel, CHP ile ilgili saptamalarını şöyle aktardı. ‘ Fikirleri uyuşmasa da Aziz Nesin’i çok okudum. 26 yıldır siyasetin içinde karınca misali çabalıyoruz. Rahmetli Deniz Baykal’ı açıkçası beğenmezdim. Şimdiki CHP yönetimi ise şöyle; gelin gideni aratıyor.’
Samimi sohbetin ardından Güner ve Öztürk birbirlerine başarılar dilediler.

Yenişehir Mahallesi Atapol Sitesi’ne misafir olundu.
Yenişehir Mahallesi Atapol Sitesi’nde 5 Mart Salı akşamı saat 20.30 da başlayan saat 22.30’ a kadar süren sohbette Memleket Partisi Ataşehir belediye başkan adayı Reşat Şahin Öztürk, sitedeki vatandaşların tüm sorularına yanıt verdi ve samimi, gerçekçi çözümleriyle projelerini anlattı. Reşat Şahin Öztürk, site sakinleriyle yakın bir zamanda 150 kişilik bir kahvaltı buluşması sözünü vererek daha detaylı bir görüşme yapacaklarını ifade etti.

Memleket Partisi Ataşehir adayı ve ekibi tarafından tüm taksi durakları gezildi.
Gece 01.00-04.00 saatleri arasında 10 kişilik ekibiyle birlikte Ataşehir’deki taksi duraklarını gezen Reşat Şahin Öztürk, onların sorunlarını dinleyerek samimi sohbetler gerçekleştirdi.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 17:29

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER