Naim Yağcı "Başaramayacaksınız, bize diz çöktürtemeyeceksiniz"

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, dün akşam İstanbul'da yaşanan bombalı saldırı ile ilgili yaptığı basın açıklamsı.

Naim Yağcı "Başaramayacaksınız, bize diz çöktürtemeyeceksiniz"
Naim Yağcı "Başaramayacaksınız, bize diz çöktürtemeyeceksiniz"


AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, dün akşam İstanbul'da yaşanan bombalı saldırı ile ilgili yaptığı basın açıklamsı.


Aziz hemşehrilerimiz, binlerce yıllık tarihi kahramanlıklarla dolu coğrafyamız zorlu bir süreçten geçiyor. İçerde ve dışarda Devletimizin bekasını, Ülkemizin birliğini istemeyenler işbirlikçileriyle birlikte hain saldırılarla Türkiyeyi kaosa sürükleme gayretindeler.

Bu hain süreci işletmek üzere geceli gündüzlü çalışan mihraklar dün yine sahnedeydi. İstanbul’ umuzun merkezi konumlarından birinde Beşiktaş’ta gerçekleşen hain saldırıda şu ana kadar 38 Şehidimiz ve 155 Yaralımız olduğunu tespit ettik. Terörle mücadelede Güneydoğuda ve Ülkemizin sair bölgelerinde başarılı operasyonlara imza atan Türk Polisi nin kararlılığını yıldırmaya, milletimizi bölmeye yönelik bu eyleme misliyle karşılık verecek, hainlerin tuzaklarını boşa çıkaracağız.

Milletimiz birlik ve dirlik içinde kenetlenerek bu hain planı bozacaktır. Bu aziz millet Polisi ve Emniyet güçleri ile birlikte kolkola vatanın bekasını temin edecektir.

Türkiye'ye meydan okuyanlar ,Türkiye'ye tehdit unsuru oluşturacak kim varsa bu millet ordusuyla, polisiyle, korucusuyla, milletiyle vardır, var olacaktır.

Bu ülkenin arkasında kendi vatandaşlarımızla birlikte dünyanın her yerinde yüz milyonlarca kardeşimizin, mazlumların duası vardır.

Türk İstihbaratı ve Türk Polisi bunsan önce olduğu bundan sonrada geceli gündüzlü çalışmalarla milletimizin hizmetinde Milletimizde Güvenlik güçlerinin yanında olmaya devam edecektir.

Emniyetimizin gayretli çalışmaları neticesinde 2015 istihbarat verilerine göre 423 terör olayı önlenmiştir. Terör ve Terörün Finansörü Uyuşturucu baronlarından çok çekmiş Terörle anılan bir ilçenin sakinleri olarak Emniyet güçlerimizin yanındayız.

Gerek Güneydoğuda bölücü kalkışmaya yönelenlere karşı gerekse şehirlerimizin kalabalık mekanlarında bir kısım hainlerin tetikçiliğine soyunanlar, bunlarla ittifak edercesine söylemlerde bulunanlar bu milletin gazabından korksunlar. Milletimiz; Deaş, Dhkpc, Pkk, Pyd,Fetö yada hangi terör örgütleri ve sonu nereye giderse gitsin misliyle karşılığını göreceklerinden emin olsun.

Son terörist ortadan kalkıncaya kadar Silahlı kuvvetlerimizin ve polisimizin gazabı onların ensesinde olacaktır. Ordumuzun Suriye ve Irakta Deaş ve Pkk ya karşı yürüttüğü operasyonlar neticesinde eş zamanlı olarak şehirlerimizi de Polisimizin gerçekleştirdiği operasyonlar Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak isteyen mihrakların oyununu bozmuştur.

İçerde ve dışarda işbirlikçileriyle karanlık eylemlere bulaşanlar, taşeronlar ve terör patronları bilsinler ki 2023 hedeflerimize ulaşma konusundaki kararlılığımız karşılaştığımız her badireden sonra perçinleniyor.

"Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız, bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz.

Onun için 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' diyoruz. 'Böyle yürüyeceğiz' diyoruz. Bunlar sanıyorlar ki her saldırıda biz biraz daha zayıflıyoruz. Hayır, tam aksine her saldırıda biz daha güçleniyoruz. Tam tersine bir oluyoruz, iri oluyoruz, diri oluyoruz, kardeş oluyoruz, hep birlikte Türkiye oluyoruz.

Bu ülkenin tüm fertleriyle bu Aziz millet her türlü badireden zaferle çıkacaktır. Bu aziz millet tarihteki yerini yeniden alacak, mazlumların hamisi, medeniyetin banisi olmaya devam edecektir.

Aziz Ataşehirliler; terörün her türlüsünü başta Ataşehir olmak üzere Ülkemizden hep birlikte atacağız. Hep birlikte bir ve beraber olarak bu badirelerden zaferle çıkacağız.

Bu vesile ile Şehidlerimize Rahmet Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Onların evlatları artık Türkiyenin evalatları olmuştur. Onlar Asla yalnız olmayacaklardır. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin Başı Sağolsun.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 23:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER