MHP Ataşehir ilçe teşkilatı vatandaşlarla buluştu

MHP Genel Merkezi’nce geçtiğimiz yıl başlatılan “Adım Adım Anadolu Hedef 2023” programları kapsamında MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı vatandaşlarla buluştu.

MHP Ataşehir ilçe teşkilatı vatandaşlarla buluştu

MHP Ataşehir ilçe teşkilatı vatandaşlarla buluştu

MHP Genel Merkezi’nce geçtiğimiz yıl başlatılan “Adım Adım Anadolu Hedef 2023” programları kapsamında MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı vatandaşlarla buluştu.

MHP Genel Merkezi’nce geçtiğimiz yıl başlatılan “Adım Adım Anadolu Hedef 2023” programları kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter ve beraberindeki heyet MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen program ile Sivas İmranlı Türkkeşlik Köyü Derneği büyük salonunda vatandaşlarla buluştu.

MHP Genel Merkezi’nce geçtiğimiz yıl başlatılan “Adım Adım Anadolu Hedef 2023” programları kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter ve beraberindeki heyet MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen program ile Sivas İmranlı Türkkeşlik Köyü Derneği büyük salonunda vatandaşlarla buluştu.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter ve beraberindeki heyeti dernek girişinde karşılayan İlçe Başkanı M.Sadun Bizel ve yönetim kurulu üyeleri Dr. İzzet Ulvi Yönter ve MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş'ı çiçeklerle karşıladı.  

YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI

Gerçekleşen ziyaret programına; MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeleri Nevzat Ünlütürk, Şahin Gürz, Nur Tuğba Aktay, İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP Ataşehir İlçe Başkanı M. Sadun Bizel ve İlçe yöneticileri,  Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, MHP Ataşehir Mahalle Başkanları, Bölge Başkanları, Ülkü Ocakları yöneticileri, MHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Arıkaya, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile partililer katıldı.

“İÇİNDE BULUNDUĞUM BU TEŞKİLATI AĞIRLAMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM”

Toplantıya ev sahipliği yapan Sivas İmranlı Türkkeşlik Köyü Derneği Başkanı Ali Güner, "MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter başta olmak üzere ülkü ocaklarında yetişmemi sağlayan Mehmet Bülent Karataş, MKYK Üyelerimiz, MHP Ataşehir İlçe Başkanım ve kıymetli davetliler Sivas İmranlı Türkkeşlik Köyü ve İmranlı Çevre köyleri adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Yetiştiğim ve içinde bulunduğum bu teşkilatı burada ağırlamaktan son derece mutluyum. Sizleri burada ağırlamak şahsıma ve köyüme onur vermiştir" ifadelerini kullandı.  

“ADIM ADIM HEDEF 2023 PROGRAMIMIZA KATILIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Muhammet Sadun Bizel; "Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'nin başlatmış olduğu Adım Adım Hedef 2023 anlatma ve aydınlatma programına ev sahipliği yaptığımız Ataşehir'de sizlere ev sahipliği için mutluyuz. Hava muhalefeti nedeniyle programımızda değişiklik yapmak zorunda kalmıştık. Bugün bizleri ağırlayan Sivas İmranlı Türkkeşlik Köyü Derneği'ne ve yönetimine, bu program katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

ÜLKEMİZİ ZİLLETÇİLERE KARŞI SAVUNACAĞIZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. İzzet Ulvi Yönter ise konuşmasında; Biz Genel Başkanımız talimatları doğrultusunda il, ilçe ve köy köy geziyoruz. Nerede bir milletimiz, insanımız varsa gidiyoruz ve gönül köprüsü kuruyoruz. Gönüllerini alma çabasındayız. Çünkü 2023’ün haziran ayında cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi yapacağız. Biz Sivas’ın duruşunu, vatan ve millet sevgisini biliyoruz. Bir kez daha teyit ve tescil etmek istiyoruz. Beraberce bu ülkeye sahip çıkacağız, beraberce geleceğimize ülkemizi güvenceye alacağız. Ülkemizin zillete düşmesi için mücadele edenlere karşı el birliği, hedef ve inanç birliği yapacağız ve fırsat vermeyeceğiz.

ANADOLU’DA OLUMLU VE SAMİMİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ

Tüm yurt satında partimizin programlarını ve hedeflerini anlatmak için çalışıyoruz. MHP’yi temsil eden her teşkilatımız ile birlikte; 780 bin km2’lik vatan toprağının her noktasında insanlarımızla bir aradayız ve buluşuyoruz. Çok olumlu ve samimi dönüşler alıyoruz. Çünkü; dürüstüz, ilkeliyiz, ülkülerimiz var. Vatanımız ve milletimizle şükran duyuyor, gönülden bağlıyız. Siyasetimizi, düşüncelerimizi berrak bir lisansla vatandaşlarımıza anlatıyoruz.  

TBMM’DE 2023’TE MİLLETVEKİLİ SAYIMIZI ARTTIRMAK İSTİYORUZ

Bizim 2 amacımız var. Bunlardan birincisi; MHP hem Türkiye’nin hem Türk milletinin, Türk coğrafyasının, İslam coğrafyasının yükselen yıldızı ve güvencesidir. Liderimiz özü sözü bir, iliklerine kadar Türk olan Devlet Bahçelidir.  2023 Yılında hakkımızı istiyoruz. Hak olan hedef olan TBMM’de milletvekili sayısını en fazla ve çok noktaya çıkarmak istiyoruz. Birinci bölgede 3 milletvekiliyiz. 3 Milletvekili bize yetmiyor. HDP’nin milletvekilleri,  PKK’nın FETÖ’cuların milletvekilleri var, onun var bunun var. MHP’nin 3 milletvekili olması reva mıdır? Değil. Hiçbir vicdan sahibi bunu kabul etmez, etmemeli. Bir eksiğimiz varsa siz söyleyeceksiniz biz tamamlayacağız.  Hatamız varsa düzelteceğiz, affedilmeyecek tek şey ihanettir! İhanet bizim yanımıza yaklaşamaz. İmanımız var, vatan ve millet sevdamız var. Bu nedenle 1, 2 ve 3’ncü bölgede ulaşabileceğimiz en fazla milletvekili sayısına ulaşmak istiyoruz. MHP’nin güçlü olması emin olun Türkiye’nin güçlü olması, kızıl elmaya bir adım daha yaklaşmak demektir.

İSTANBUL’DA EN AZ 10 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK İSTİYORUZ

CHP, şimdi diyor ki; hak, hukuk ve adalet. Biz bunu 40 yıl önce söylüyorduk. Hak, hukuk, adalet Milliyetçi Hareket diyorduk. Başımızın dik, karnımızın tok olması, yarınımızın mutlu olması için tek şart Devlet Bahçeli ve MHP’dir. O zaman biz İstanbul’da hak ettiğimiz noktaya sizlerin iradesi, sizlerin aracıyla ulaşacağımız insanların takdirleriyle ve teveccühleri ile ulaşmak zorundayız. Ulaşacağımıza inanıyorum. 1’nci bölgede en az 10 milletvekilimiz olması lazım. Bizim eksiğimiz ne? Yetersizliğimiz ne? Sevgiyse, hürmetse, vatan, milletse, İstanbul aşkı ise herkesten daha fazla. Siyasi tecrübe ise; 53 yıllık bir çınardan bahsediyoruz. Dünyayı Türkçe okuyan bir liderimiz var, devlet bahçeli. Çizgimizde hiçbir kırıklık yok, ülkemize bakış açımızdan herhangi bir şaşılık yok. Dün söyleyipte bugün mahcup olacağımız bir durumumuz yok. Biz sizlerin desteği ve duasını istiyoruz.

MHP’NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR

MHP demek; millet, vatan, bayrak ve asla susmayacak ezan demektir. MHP, olarak milletvekili sayımızı en fazla sayıya ulaştırdıktan sonra ikinci amacımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirmek ve MHP’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan’a diğer taraftanda Devlet Bahçeli’ye mührü vuracağız. Millet, zillete teslim olmayacak, boyun eğmeyecek. Millet zilleti önüne kattığı gibi şu aralar kaşıntı tutan, fazlasıyla sürtünen Miçotakis’in yanına kadar kovalayacak.

TERÖRLE MÜCADELEMİZDE DIŞ GÜÇLER BİZE DAHA ÇOK SALDIRIYOR

Yönter konuşmasını; “Bizim geleceğe en büyük mirasımız; onurlu, haysiyetli ve bağımsız Türkiye olacak. Güney sınırlarımızda terörün kafasını eziyoruz.  2023’te terörün kökünü kurutacağız. Terörle mücadele konusunda, Türkiye’nin en kararlı dönem bu dönemdir. Terörle mücadele döneminde; Yunanistan’ı kışkırtma, Avrupa Birliği olumsuz raporlar yazıyor. Üzerimize kurlar, ekonomik oyunlar, faizle, enflasyonla geliyor. Aşımıza, işimize ve ekmeğimize göz koyuyorlar. Teslim mi olacağız? Asla. Bugün ekmeğimiz olmayabilir. Allah imanın ve rızkın kefilidir. Rızkımızın kesildiği gün hayatımız kesilir ve biter. Bu can bu bedenden çıkar gider. Hiç kimse bizi, çarşıyla ve pazarla, marketle korkutmasın. Astronomik rakamlarla raflarla oynayanlarla bir gün mutlaka görüşeceğiz. Bunun bedelini ödeyecekler. Türkiye çok doğru ve farklı mücadelenin içindedir. Eğer bu mücadelenin tamamına Türkiye’nin 85 milyonu omuz verirse, kimse Türkiye’nin önüne geçemez. 2053’te İstanbul’un fethinin 600’ncu yıl dönümünde, torunlarımız süper güç Türkiye’yi görmüş olacak.  Biz topyekûn milletimizi ve vatanımızı hak ettiği noktaya çıkartacağız. Şehitlerimizin emanetlerini yere düşürmememiz lazım. Türkiye’nin hakkından hukukundan geri adım atmayacağız.  Bugün çıkan fiyatlar yarın inecek. Ekonomik kurtuluş mücadelesi veriyoruz. Ben ve partim, milletimizin sosyolojik sıkıntılarını biliyoruz. Hepimiz gariban Anadolu çocuğuyuz. Bize yetki verdiniz. Şimdi o yetkiyi arttıralım ki, el birliği ile sıkıntıları aşalım. MHP’yi TBMM’de güçlü bir şekilde destekleyeceğinize inanıyorum diyerek konuşmasını tamamladı. Toplantıda; büyük marketlerin toplum aleyhine çalıştığını belirten bir vatandaş bu konuda MHP’nin bu konuda gereğini yapmasını istedi. Yönter ise, konunun takipçisi olacağını ve bakanlık yetkilileri ile görüşeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2022, 18:07

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109