MHP Ataşehir, Derneklerle İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı derneklere yönelik istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

MHP Ataşehir, Derneklerle İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

 MHP Ataşehir, Derneklerle İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı derneklere istanbul escort yönelik istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.



MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ataşehir ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla düzenlediği istişare ve değerlendirme toplantısında biraraya geldi. Düzenlenen toplantının ev sahipliğini ve başkanlığını İlçe Başkanı Sadun Bizel yaparken, derneklerin yoğun katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Özellikle 31 Mart 2019'da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi'ne giderken izlenecek yol haritası, 2014 Yerel seçimlerindeki eksiklikler ve 2019 Yerel seçimlerinde seçmenlerin ve sivil toplum kuruluşlarının beklentileri konuşuldu.

Toplantı'da MHP'nin 15 Temmuz süreci sonrasındaki izlediği yol haritası ile ittifak konusundaki tavrı da ele alındı. Özellikle MHP'nin Türkiye için emniyet sigortası olduğu vurgulanırken, iç ve dış politikalardaki izlediği hareketlerde sözlü olarak anlatıldı. Dernek temsilcileri, meclis üyesi aday adayları ile mahalle muhtarlarının yanısıra davetlilerin katıldığı toplantı da kürsü'de düşünceler partililere ve katılımcılara aktarıldı.


İlçe Başkanı Sadun Bizel'de MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak bölge sorunları ile ilgili MHP Genel Merkezi'ne rapor sunduklarını imar ve hastane  sorunlarını da tekrardan gündeme getireceklerini, uyuşturucu ile bağımlılık konusunda mücadele de daha da etkin çalışmalara imza atacaklarını belirterek, sivil toplum kuruluşlarının ilçe ve diğer konulardaki sorunları yazılı olarak iletmeleri durumunda yetkili kurumlara da ileteceklerini ve parti olarak projeler geliştirmeye hazır olduklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 22:19

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER