Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan yerel basını kahvaltıda ağırladı

dı Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan hem sohbet etmek hem de Ataşehir’i konuşmak adına düzenlediği kahvaltı programında Ataşehir yerel basın Mensuplarını ağırladı.

Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan yerel basını kahvaltıda ağırladı


Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan hem sohbet etmek hem de Ataşehir’i konuşmak adına düzenlediği kahvaltı programında Ataşehir yerel basın Mensuplarını ağırladı.

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, basını önemsediğini, birlikte sohbet etmek için kahvaltıyı düzenlediğini belirterek katılım sağlayan Ataşehir yerel basın mensuplarına teşekkür etti

. “SANDIKTAN ÇIKACAK SONUÇLARA HEPİMİZİN SAYGI DUYMASI GEREKİR”

Basın mensuplarıyla sohbette sorulan soruları da yanıtlayan Kudret Arslan, “Ülke bir seçim sürecini yaşıyor. Vatandaş ve siyasilere gerilimi azaltmak ve demokratik bir seçimin geçekleşmesi için önemli görevler düşmekledir. Provokasyonlara karşı kararlı duruş sergilememiz gerekir. Sonuçta her şey sandıkta belli olur. Onun için sandıktan çıkacak sonuçlara hepimizin saygı duyması gerekir.

Seçime sayılı günler kaldı. Temennimiz gerek siyasiler gerekse vatandaşlar sağduyulu davranarak olabilecek komploları boşa çıkarmaları ülkemizin ve vatandaşlarımızın menfaatine olacaktır” diyerek gerilime meydan vermemek adına duyarlı ve sorumlu davranmanın altını bir kez daha çizdi.

 Kahvaltılı toplantı karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.


 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 12:54

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER