MAVİ KAPAK" BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

MAVİ KAPAK" BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

MAVİ KAPAK
MAVİ KAPAK" BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin başlattığı "Mavi Kapak Toplama Kampanyası" kapsamında Niğde Üniversitesi öğrencilerinin
İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin başlattığı "Mavi Kapak Toplama Kampanyası" kapsamında Niğde Üniversitesi öğrencilerinin topladığı kapaklarla bir engelli tekerlekli sandalye sahibi oldu.

Toplanan kapaklarla temine dilen tekerlekli sandalye, Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan, Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Tokcan, öğrenciler ve dernek üyelerinin katıldığı törenle engelli Zekeriya Karataş'a teslim edildi.

Yrd. Doç. Dr. Halil Tokcan, törende yaptığı konuşmada, kampanyayı Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü Toplum Hizmeti Uygulamaları Dersi kapsamında 3. sınıf öğrencileri ile başlattıklarını söyledi.

Tokcan, şöyle devam etti:

"Kampanyamıza destek olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Ayrıca çalışmalarımıza çok büyük katkı sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür'e, kapakları İstanbul'a taşıyan Niğde Aydoğanlar Firmasına ve kampanya afişimizi tasarlayan değerli hocamız Cengiz Kayacılar'a çok teşekkür ederiz. Kampanya boyunca bize destek olan Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan ve Aydın Yıldırım'a da ayrıca teşekkürü borç biliriz."



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER