Kudret Arslan Ataşehir yerel basın mensuplarını ağırladı

Ataşehir 1.Başkan Vekili Kudret Arslan Ataşehir Yerel basın mensuplarını düzenlediği kahvaltı programında ağırladı.

Kudret Arslan Ataşehir yerel basın mensuplarını ağırladı

Kudret Arslan Ataşehir yerel basın mensuplarını ağırladı


Ataşehir 1.Başkan Vekili Kudret Arslan Ataşehir Yerel basın mensuplarını düzenlediği kahvaltı programında ağırladı.


Ataşehir 1. Başkan Vekili Kudret Arslan,  Ataşehir Yerel basınıyla bir araya gelme fırsatını pandemi şartlarından dolayı gerçekleştirme fırsatını bulamadığını dile getirerek, basına verdiği değeri bu nazik davetiyle göstermiş oldu.

Yerel basını önemsediğini belirten Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Kudret Arslan; “Sizler Ataşehir ile ilgili tüm gelişmeleri yerinde takip ederek haber yapıyorsunuz. Meclis Başkanı olduktan sonra sizlere daha iyi bir şekilde hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra 2,5 yıla yakın bir zaman içerisinde istediğimiz olacak. Meclisimizde bizimle ilgili sıkıntılarınız olursa bana gelip söylemeniz yeterli.  Benim elimden gelen bir şey varsa Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi ile istişare ederek sizinle ilgili bir sıkıntı varsa aracı oluruz. Gerçi sizler zaten belediye başkanımızla da görüşüyorsunuz, belediye başkanımız sizleri her zaman dinliyor, seviyor sayıyor. Bizde Başkanımızın önderliğinde sizlerle her zaman birlikte olmaya çalışıyoruz. Düzenlediğimiz bu kahvaltının herhangi bir amacı yok. Basın haftası olması nedeniyle sizlerle beraber olmak amacıyla bu toplantıyı düzenledim. Davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Kudret Arslan, “Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin mütevazi bir kişiliğe sahip olması bizlerin çalışmalarını daha da kolaylaştırıyor. Bizlere değer veriyor ve önemsiyor. Diğer belediyelerde meclisi Belediye BaşkanlarI yönetirken Sayın Battal İlgezdi seçildiği günden bugüne kadar meclis başkan kürsüsünü hep vekillerine bırakarak kendisi dinleyici koltuğunda izlemiştir. Bu tavrından dolayı da kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde ifadeler kullandı. 

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan,  gazeteciler haftası nedeniyle katılan gazeteciler adına Gazete Ataşehir İmtiyaz Sahibi Derya Arslan’a çiçek taktim etti.


 
Sıcak ve samimi ortamda basın mensuplarının sorduğu her soruya da aynı samimiyetle cevap veren Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan’a Anım Medya olarak teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2021, 21:29

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER