Kavga Ederken Kalp Krizi Geçirip Öldü

Kavga Ederken Kalp Krizi Geçirip Öldü

Kavga Ederken Kalp Krizi Geçirip Öldü
Olay Ataşehir Örnek Mahallesi Fehmi Tokay Sokak'ta bulunan bir inşaatın önünde saat 04. 30 sıralarında gerçekleşti. İnşaatta gece bekçiliği yapan Gürcistan uyruklu Revaz Jgerenaia (57) ve aynı inşaatta işçi olarak çalışan Abubekir Genç (42) arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Jgerenaia'ın arkadaşı olduğu öğrenilen Beraia Teona'da (23) tartışmaya katıldı. Daha sonra Abubekir Genç tarafından darp edildiği iddia edilen gece bekçisi Jgerenaia bir anda yere yığıldı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Aynı sokak üzerinde bulunan işmerkezinde çalışan güvenlik görevlileri duydukları sesler üzerine olay yerine geldi. Güvenlik görevlileri yerde yatan Jgerenaia için sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kavga sırasında kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Jgerenaia'ya müdahale etti. Olay yerinde kalbi duran Jgerenaia kalp masajıyla hayata döndürüldü.

AMBULANSTA KALBİ TEKRAR DURDU

Hastaneye götürülürken ambulansta kalbi tekrar duran Jgerenaia sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Jgerenaia'nın cesedi Göztepe Eğitim ve araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Alkollü olduğunu söyleyen Abubekir Genç ve Beraia Teona'yı oaly yerine gelen polis ekipleri gözaltına alarak, Örnek Polis Merkezine götürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ederken, Jgerenaia'nın kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacak.

Öte yandan sağlık ekiplerini çağıran güvenlik görevlilerinden Yılmaz Tayan ise Jgerenaia ve Genç'in daha öncede tartıştıklarını ve kavga ettiklerini gördüğünü öne sürdü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER