İsmail Hakkı Ertaş; “Muhtarlarla buluştu

İsmail Hakkı Ertaş; “Muhtarlar Vatandaşla devlet arasında bir köprü vazifesini görürler”

İsmail Hakkı Ertaş; “Muhtarlarla buluştu
 İsmail Hakkı Ertaş; “Muhtarlarla buluştu

 İsmail Hakkı Ertaş; “Muhtarlar Vatandaşla devlet arasında bir köprü vazifesini görürler”

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ataşehir kaymakamlığının hazırladığı program çerçevesinde 17 Mahalle Muhtarı ziyaretlerde bulunarak hem sohbet ettiler hem de sorunlarını dile getirdiler.

Muhtarların Muhtarlar Gününü kutlayan Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş; “ Biz muhtarlarımızı önemsiyoruz. Vatandaşla devlet arasında bir köprü vazifesini görürler. Yani en küçük birim olmasına rağmen devletteki birçok görevi yerine getirir” diyerek 17 mahalle muhtarının Muhtarlar Gününü kutladı.



19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları çerçevesinde 17 Mahalle Muhtarı Ataşehir Kaymakamlığının yapmış olduğu program çerçevesinde Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret ederek başladılar.

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Muhtarlar Günü nedeniyle kendisini ziyaret eden Ataşehir’in 17 Mahalle Muhtarını makamında ağırlayarak günün anlamı ile ilgili olarak; “ Muhtarlar bizim için önemlidir. Tarihi çok geçmişlere dayanan köklü bir kuruluştur. Yani en küçük birim olmasına rağmen devletteki birçok görevi yerine getirir. Bizde bundan dolayı muhtarlarımızı önemsiyoruz. Mahalleyi ve mahallede yaşayanları en iyi muhtar tanır, ihtiyaçlarını en iyi muhtar bilir. Vatandaşla devlet arasında bir köprü vazifesini görürler. Muhtarları seçildikleri mahalle halkını temsil ediyorlar.  Bu vesile ile bizim için çok değerli olan muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi.

Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’ın konuşmasının ardından bazı sorunlarında dile getirildiği ziyaret ikramların sunulmasıyla sona erdi.


Yapılan program çerçevesinde Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’i ve ardından Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ı ziyaret eden muhtarlar burada da kendileriyle ilgili sorunları dile getirdiler. Muhtarlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ve Başkan Vekil İlhami Yılmaz bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Muhtarlar gününü kutladılar.
 

Program belediyenin Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katıldığı öğlen yemeği ikramıyla sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2019, 18:47

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER